MODA

Čiju vjenčanicu će nositi Kate Middleton

Dizajneri se sigurno otimaju za nju

Tek što je svjetskim medijima odjeknula vijest, kako se princ William ženi, svjetski dizajneri su pohrilili s ponudama za dizajniranje vjenčanice Kate Middleton. Jedno je sigurno: čiju god kreaciju Kate nosila biti će u centru pažnje, a isto vrijedi i za dizajnera kojem se posreći dizajnirati vjenčanicu za buduću britansku kraljicu. Zasad se još ne zna tko će biti sretni dobitnik, ali mediji su puni prijedloga. Tako je i stranica refinery29.com odabrala čak tri dizajnera koji bi, po njihovom mišljenju, savršeno kreirali haljinu za Kate.

Jenny Packham

Eterične haljine ove dizajnerice poznate po neočekivanim detaljima navodno bi bile idealne za ulazak Kate Middleton u kraljevsku obitelj.

                                  

Alexander McQueen

Pokojni dizajner bi sigurno bio dobar i trendovski izbor. Nažalost McQueen je preminuo, a sigurni su kako bi on dizajnirao haljinu koja bi plijenila pažnju, ali ni Sarah Burton nije za baciti.

                         

Marchesa

Slažemo se s kolegama s Refinerya kako bi Kate izgledala fantastično u Marchesinim bajkovitim haljinama, ali... Marchesa nije britanska kuća, nego joj je  sjedište u New Yorku, a pošto svjetska kriza još nije potpuno prošla, mogla bi se naći na meti jer ne forsira britanske dizajnere.

                           

B.K.

foto: refinery29.com

Objavljeno: 17.11.2010. u 11:25
Tagovi: Kate Middleton

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p