MODA

Coco Rocha nije dozvoljeno odjenuti Pradu?

Slavna manekenka nije Pradin tip žene

Ako je vjerovati New York Postu, slavna makeneka se na ovogodišnjoj Costume Institut Gala večeri neće prošetati u kreaciji kuće Prada.

Naime, Miuccia je napravila popis osoba koje će odjenuti kreacije s njezinim potpisom a Coco Rocha se izgledom ne uklapa u "Prada koncept".  Slavna manekenka zbog toga nije posebno utučena te je najavila kako će se pojaviti u vintage haljini kuće Givenchy koju je kupila prije par mjeseci: „Ovo je prvi put da nosim haljinu koja nije prilagođena meni od strane dizajnera. Pokazala sam haljinu Zacu Posenu i ekipi iz Voguea i rekli su mi da je savršena". - izjavila je Coco..

Costume Institute Gala je najvažniji crveni tepih modnog svijeta po kojem se žele prošetati svi koji u modi nešto znače. Posljednji trač vezan uz pozivnice objavljen je danas a uključuje Annu Wintour i manekenku za kupaće kostime Kate Upton. Manekenka je navodno preklinjala Annu Wintour da ju stavi na listu uzvanika te je za upad iskeširala 25.000 dolara. Wintour je primila ček ali čisto sumnjamo kako će joj osigurati „najbolja mjesta u dvorani".

Objavljeno: 04.05.2012. u 14:29
Tagovi: Coco Rocha, Prada

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p