MODA

"Da živim u Moskvi, bio bih lezbijka"

Moskovska avantura Karla Lagerfelda

Vjerovali ili ne Karl Lagrefeld je nedavno prvi puta posjetio Moskvu, a u svrhu prikazivanja Chanelove pred jesenske kolekcije Paris-Moscow. U posjet je stigao ugurati i snimanje za V magazin sa budućom ruskom snahom Naomi Campbell.

Iako ga je Moskva inspirirala za kolekciju, Lagerfeld nije iskazao posebno oduševljenje viđenim. Nakon samo jednog dana provedenog u ruskoj metropoli izlistao je cijelu listu pritužbi, pogotovo na račun muškog dijela populacije: „Mislim da su žene ovdje, ljepše od muškaraca. Da sam žena i da živim ovdje bio bih lezbijka. Tijekom boravka, sreo sam samo jednog zgodnog muškarca- i to je dečko Naomi Campbell. On je prekrasan, ostali su apsolutno nezanimljivi."

Kaiser je također razočaran ponudom hrane u restoranima. Niti jedan restoran mu nije uspio pripremiti dovoljno dobru kuhanu ribu i povrće na grilu. Srećom, sa sobom je uzeo obroke koje mu je pripremio osobni kuhar u Parizu. Razgledavanje znamenitosti mu nije palo na pamet jer je po vlastitim riječima: „informirana osoba" te je „pročitao sve o starim zgradama koje bi trebalo vidjeti" i uostalom radije preferira čitati o znamenitostima nego ih posjećivati, jer u njegovoj glavi, stvari su savršene, dok je realnost, često ružna i razočaravajuća: „Nikada neću biti razočaran svojom maštom ali realnost je sasvim druga priča". Zanimljiva teza, u svakom slučaju.

Ana Pavić

 

 

Objavljeno: 02.06.2009. u 13:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p