MODA

EKSKLUZIVNO: LINEA EXCLUSIVE RASKINULA SURADNJU SA SEVERINOM?!

Najpoznatija modna suradnja na ovim prostorima navodno doživjela svoj kraj.

U zagrebačkim kuloarima posljednjih dana naveliko se nagađa o navodnoj svađi i neugodnom prekidu suradnje koji se dogodio između  Severine te modne kuće Linea Exclusive, koja je već godinama zaslužna za styling većine medijski najatraktivnijih žena na javnoj sceni.

Iako su se tenzije počele stvarati već prošle godine, „kap koja je prelila čašu" dogodila se na prestižnoj zabavi magazina Story gdje se Severina pojavila u kreaciji dvojca ELFS, dok su ostale zvijezde ostale vjerne toaletama pod potpisom kuće Linea Exclusive. U posljednjih godinu dana nacionalna ikona Severina sve se više na društvenim događanjima pojavljuje u ELFS modelima, što je izazvalo negodovanje kod Danijele i Irine Car.

Iako je u prošlosti Severina pratila samo i isključivo Lineinu reviju na  Cro-a-porteru posljednjih sezona nezaobilazno je lice ELFS kolekcija, a u njihovoj kreaciji pojavila se i u kontroverznom spotu za pjesmu „Gas, gas". Severina je u više navrata izjavila kako gaji posebno poštovanje i ljubav prema Linei Exclusiv te njenoj vlasnici Danijeli Car koja joj stoji na raspolaganju od samih pjevačkih početaka.

Modni insajderi šuškaju kako je Severina bila nezadovoljna izborom haljina, te kako inzistira isključivo na modelima u kojima će „zablistati i o kojima će se pričati". Bez sumnje možemo pretpostaviti kako će navodni prekid dugogodišnje suradnje itekako zaintrigirati brojne medije na ovim prostorima.

Objavljeno: 11.05.2009. u 01:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p