MODA

Elizabeth Olsen, Kate Moss ili Michelle Williams?

Najbolje naslovnice: Listopad 2011.

Tko je imao najbolju naslovnicu listopada? S obzirom da već sredinom rujna kreću najave osoba koje će nam se smiješiti s naslovnica, posložili smo listu nama najdražih.

Jedna od senzacionalnijih ovoga mjeseca, i ona koja je izazvala najviše pozitivnih komentara, jest ona koja donosi transformaciju Michelle Williams u Marilyn Monroe. Prekrasna haljina s potpisom Oscar de la Rente, kao i zarazna Michelle koja naprosto sjaji, zaslužni su za najveći pljesak ekipi iz Voguea koja je napokon pogodila.

 

Golišava Kate Moss, koja nas zavodi s naslovnice listopadskog izdanja francuskog Elle-a, kao da doziva „bablje" ljeto koje ove godine traje prilično dugo. Grudi prekrivene rukama, vruće hlačice i toliko poznato lice koje prodaje sve, uspjelo nam je prodati i ovu naslovnicu. Tako jednostavno, a tako posebno.

 

Jedna od najbolje čuvanih tajni svjetskog showbiza jest Elizabeth Olsen. Mlađa sestra poznatijih sestara dobila je svoju priliku i snimila naslovnicu časopisa Nylon. Osim modne osviještenosti, mlađa Olsen je pokazala kako izgleda identično sestrama.

 

Nama dovoljno, unatoč mlakom dojmu kojeg ostavlja na prosječnog čitatelja. Svakako dobar dojam ostavlja Adele. Osim iznimnim talentom, ova je pjevačica završila na naslovnici listopadskog izdanja časopisa Vogue UK čime je zasjenila konkurenciju. Opravdanja svoje korpulentnosti, kojima je ispunjen njen intervju, nastojte zanemariti i komotno prebacite krivnju na loše odrađen novinarski posao. Adele nije klasična ljepotica i svatko to vidi. Njeni aduti su oduvijek bili negdje drugdje.

 

Lady Gaga bez imalo šminke? Naslovnica Harper's Bazaara, na kojoj poznata pjevačica ima skrivene obrve i nosi samo bijeli puder, dovoljno je modno inspirativna te ju uvrštavamo u popis jednog od boljih covera mjeseca listopada.

 

Jednako inspirativna i dojmljivija svakako je Angelina Jolie na naslovnici Vanity Faira. Njeno prekrasno lice, kao i senzualne usne, dobivaju posebnu čar pred objektivom Mert&Marcusa. Ovakvi se coveri pamte, bez obzira što je samo lice u prvome planu.

 

Devedeset godina francuskog L'Officiela i modna blogerica na naslovnici? Tako je, mlada Tavi uspjela je osigurati svoje mjesto pod modnim nebom. Odjevena u Chanel, prikazana je u tipičnoj pozi modne blogerice koja analizira omiljenog dizajnera. Čestitamo!

 

Marko Banjavčić

Photo: thefashionspot

 

Objavljeno: 07.10.2011. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p