MODA

Godina u znaku Instagrama

Koje su zvijezde ovisne o Instagramu?
Instagram iz dana u dan ima sve više članova i zapravo nema javne osobe sa smartphoneom koja nije skinula Instagram aplikaciju. Dok neke od javnih osoba imaju privatne profile pa vas trebaju odobriti ako ih želite pratiti, velika većina ima otvorene profile pa svoje obožavatelje svakodnevno uveseljavaju fotografijama iz privatnog života. 
Najpoznatija ruska trendseterica samo je jedna od javnih osoba koja dnevno na svoj Instagram stavlja desetke fotografija pa njezina vojska sljedbenika doslovno može pratiti njezin svaki korak. Osim Miroslave jako su ažurne blogerice Leandra Medine i Betty Autier koje osim svojih odjevnih kombinacija na Instagram stavljaju svoje dnevne rutine i zanimljivosti iz svijeta mode.

Blake Lively

Pjevačica Beyonce u posljednje vrijeme na svom profilu stavlja genijalne odjevne kombinacije, a pridružila joj se i Rita Ora preko čijeg smo Instagrama zaključili da joj je Cara Delevingne jedna od najboljih prijateljica.
Gossip Girl djevojke Blake Lively i Leighton Meester također imaju svoje profile i u vrijeme snimanja posljednje sezone često su stavljale fotografije sa seta, a ima ga i trendseterica Alexa Chung koju fanovi naprosto obožavaju na ovoj popularnoj mreži.

Rita Ora


Ana Bacinger

photos: instagram

Objavljeno: 30.12.2012. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p