HRVATSKA MODA

14 mini haljina koje ćete obožavati nositi s visokim čizmama

Za ženstveni početak jeseni!

Iako nam je to teško priznati, ljeto se polako bliži svome kraju, a što ujedno označava i početak vladavine nekih novih modnih komada i trendova. Tako će našu pažnju okupirati nešto topliji materijali, kožne jakne, baloneri i kaputi, no neki modni komadi iz kojih se nismo skidali baš cijelo ljeto i dalje će imati važno mjesto u našoj jesenskoj garderobi!

Govorimo naravno o haljini koja se pokazala kao sjajan izbor za tople i sunčane dane, a od njezinog nošenja ne odustajemo niti kada temperature postanu nešto niže. U prvim jesenskim danima ovaj modni komad ćemo nositi na gole noge te tako barem još neko vrijeme isticati svoju preplanulu put, dok ćemo u nešto hladnijim mjesecima, haljine nositi na tople najlonke. Kombinacija kojoj je zaista teško odoljeti jest ona mini haljine i visokih čizama, čime se stvara vrlo zavodljiva kombinacija idealna za ovo prijelazno razdoblje. Iako je cvjetni uzorak bio omiljeni odabir u ljetnim mjesecima, kao i nešto vedrije nijanse, jesen nas polako vraća nešto neutralnijim paletama boja, a od kojih glavnu riječ ima mala crna haljina, kao ultimativni klasik baš svakog ormara.

Mini haljina u crnoj boji modni je komad na koji možete uvijek računati, neovisno o prigodi jer se sjajno uklapa u svaki poslovni, svečani outfit, a idealna je i za ležerne šetnje gradom. Budući da u haljini imamo u tren oka gotovu cijelu kombinaciju, koju je potrebno eventualno upotpuniti prikladnim modnim dodacima, u nastavku smo izdvojili nekoliko modela koji će sigurno riješiti sve vaše modne nedoumice!

Zara (220 kn), (300 kn)

Mango (350 kn), (350 kn)

Charlie Disign (990 kn), Fasada (700 kn)

Mango (250 kn), (250 kn)

Reserved (250 kn), (250 kn)

Fasada (1000 kn), Charlie Disign (1300 kn)

Zara (230 kn), (80 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Charlie Disign, Fasada, Reserved
Objavljeno: 01.09.2020. u 11:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p