HRVATSKA MODA

2Cellos kao najbolja reklama

Anja Stehlik predstavila novu liniju ženskih odijela, ali i osmislila odijela za poznate violončeliste

Nakon što su se muška personalizirana odijela pokazala dobrim potezom, Tsunami power suit tim, kojeg čine Dragan Blazić i Anja Stehlik, odlučio je predstaviti liniju ženskih odijela.

Poznati koncept personalizirane ilustrirane unutrašnjosti i karbonskih dugmadi prožima se i kroz žensku liniju. Ovdje se prije svega ističe ženstvenost s jedne strane te strogoća s druge kao osobine koje svaka uspješna žena skriva u sebi. Unutrašnjost ovih sakoa prevladava živim bojama i ženstvenim printevima, dok je dugmad zamijenjena karbonskim ovalnim pločicama. Linija se sastoji od klasičnih strukiranih, ženstvenih odijela s ukošenim džepovima i različitim dezenima revera, romantičnih jaknica s ruskom kragnom, te sportskih odijela sa svilenim trakicama i kapuljačom. 

Još jedan novitet iz Tsunamija je zasigurno i kolekcija Tsunami haljina. Cijela kolekcija koristi prepoznatljive ilustrirane materijale, a sastoji se od haljina u segmentiranim krojevima, jarkih boja, upečatljivih printeva i modela koji prate liniju tijela.

 

Posebna linija Tsunami odijela dizajnirana je za, sada već planetarno popularne, violončeliste 2Cellos, Stjepana Hausera i Luku Šulića. Naime, Anja Stehlik je posebno za njihovu turneju s Elthonom Johnom osmislila satenska crna odijela s karbonskim pločicama frak kroja. Zanimljiva je i sama činjenica da su njihova čela izrađena upravo od karbona kao i dugmad Tsunami odijela.

M.B.

Photo: tsunami

Model: Ana Lea Janzić, Talia Model/Colors

Objavljeno: 19.02.2012. u 20:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p