HRVATSKA MODA

5 jesenskih lookova s potpisom Zorana Aragovića

Poznati dizajner snimio odličan novi lookbook

Da su Hrvatice slabe na primjetne kreacije s potpisom Zorana Aragovića nije nikakva novost. BiteMyStyle brand već je odavno postao jedan od najzanimljivijih hrvatskih brandova u svijetu svih fashionistica koje su u potrazi za originalnim komadima koji privlače pažnju. Nakon što nas je oduševio svojom aktualnom kolekcijom koju je predstavio na posljednjem Perwoll FASHION.HR-u, Zoran Aragović ovih je dana snimio odličan lookbook u kojem je izdvojio 5 jesenskih lookova koje predlaže svih ljubiteljicama BiteMyStyle estetike. 


U kolekciji prevladava nešto zagasitiji i smireniji kolorit, s prepoznatljivim Aragovićevim rukopisom kolažiranja tkanina i različitih uzoraka, no ovog puta u nešto jednostavnijem stylingu. Fotografkinja Joanna Paciorek prikazala je drugo lice BMS djevojke koja i dalje obožava punk, ali ovog puta je više naglašena njezina dominantna strana i seksepil. U kreativnom timu sudjelovale su i Valentina Roso koja je bila zadužena za make up, za frizuru se pobrinuo Ka beauty centar Osijek, a u ulozi modela našla se mlada i sve traženija Josipa Grgurić.

Cijela aktualna kolekcija može se pogledati na službenoj stranici branda www.bitemystyle.com, a brand možete pratiti i na facebook page-u BiteMyStyle fashion design gdje su objavljeni svi trenutno dostupni artikli.


A.B.

photos: Joanna Paciorek

 

Objavljeno: 10.01.2014. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p