HRVATSKA MODA

6 modela koji su obilježili 26. sezonu Bipa FASHION.HR-a

Najzapaženija lica s piste najvećeg modnog događanja

Modnom pistom 26. sezone Bipa FASHION.HR-a prošetali su brojni fantastični odjevni komadi cijenjenih dizajnerskih imena. Publika je tako, u čak sedam modnih dana, imala prilike uživati u predivnim modnim pričama. No, vizije dizajnera na pisti bilo bi nemoguće prenijeti publici bez modela koji su svojom karizmom i stavom omogućili da odjeća bude prikazana u najboljem mogućem svjetlu, a modne priče budu ispričane na najljepši mogući način.

Svake se sezone na pisti pojave neka nova lica koja oduševe dizajnere, insajdere ali i publiku. No, osim novih lica pistom prošetaju i ona bez kojih više niti ne možemo zamisliti pistu najvećeg domaćeg modnog događanja jer su svojim jedinstvenim stavom postali neizostavnim dijelom svake nove sezone. Bilo je teško donijeti odluku no od čete smo modela, koji su ove sezone zablistali na pisti Bipa FASHION.HR-a, izdvojili njih šest. Među njima su se našla neka stara i dobro poznata lica ali i neka nova koja ćemo zasigurno još viđati kako na modnim pistama pa tako i na vizualima kampanja, editorijala i lookbookova.

Lucija Beden (Talia Model)

Za sve koji već sezonama pohode najveće modno događanje, senzualni je hod Lucije Beden, popraćen zanosnim lelujanjem njezine duge kose, postao poput zaštitnog znaka piste Bipa FASHION.HR-a. Lucija revije na Bipa FASHION.HR-u nosi već godinama, a i dalje baš svaki puta uspije zavesti publiku. Lucija je svojim kretnjama i samouvjerenim stavom sposobna učiniti da svaki odjevni komad izgleda senzacionalno zbog čega je ova djevojka miljenica kako dizajnera i stilista pa tako i publike koja prati modna događanja.

Gordana Dude (Talia Model)

Gordana Dude također je jedna od onih djevojaka koje viđamo na domaćim pistama već dugi niz sezona. Kao i niz sezona do sada, tako je i 26. sezone Bipa FASHION.HR-a Gordana Dude nosila brojne domaće modne dizajnere ponovno nas oduševivši svojom posebnom moći transformacije kojoj se uvijek iznova divimo.

Leonarda Zeba (Talia Model)

Leonarda Zeba relativno je novo lice na domaćoj modnoj sceni, no čim se pojavila zapazili su je brojni urednici, stilisti, dizajneri i modni fotografi pa se u rekordnom roku mlada Lea našla u brojnim editorijalima i kampanjama. Ove je sezone Leonarda itekako zasjala na pisti Bipa FASHION.HR-a noseći komade brojnih dizajnerskih imena.

Tea Zebić (Talia Model)

Njezin prpošni, razigrani i samouvjereni hod iz kojeg je na prvi pogled jasno da Tea naprosto uživa u koračanju pistom, nešto je što će na prvu osvojiti svakog ljubitelja supermodela iz 90-ih godina. Pozitivna energija koja iz nje pršti, uvojci koji poskakuju dok hoda pa čak i pokoji smiješak koji uputi fotografima Tein su zaštitni znak i radi toga nam ju je uvijek drago vidjeti na pisti Bipa FASHION.HR-a.

Mia Matić (Talia Model)

Mia Matić lice je koje itekako dugo viđamo na pisti Bipa FASHION.HR-a, a ono što nas posebno osvoji svaki puta je njezina sposobnost da na pistu iznese svaku dizajnerovu zamisao te da ju publici prezentira na najbolji mogući način.

Luna Valas (Talia Model)

Njezin samouvjereni hod i stav kojim se doima kao da je Luni hodati pistom podjednako kao i hodati ulicom, nešto je što će vas osvojiti na prvu. Svaki komad odjeće na Luni izgleda još malo više kul, a to je svakako nešto što bi svaki dizajner poželio. To je vjerojatno razlog zašto je Luna jedna od naših najtraženijih modela već nekoliko dugih sezona.

Foto: Zvonimir Ferina, Mateja Vrčković
Objavljeno: 28.03.2018. u 14:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p