HRVATSKA MODA

6 modela koji su obilježili ovosezonski BIPA FASHION.HR

Najzapaženija lica s piste najvećeg modnog događanja

Modnom pistom jubilarne 25. sezone BIPA FASHION.HR-a prodefilirali su brojni fantastični komadi cijenjenih dizajnerskih imena. Publika je tako, u četiri modna dana, imala prilike uživati u predivnim modnim pričama. No, dizajnerske vizije na pisti bilo bi nemoguće prenijeti bez modela koji su svojom karizmom i stavom omogućili da modne priče ožive i budu ispričane na najljepši mogući način. 

Svake se sezone na pisti pojave neka nova lica, ali i prokoračaju ona bez kojih više niti ne možemo zamisliti pistu najvećeg domaćeg modnog događanja jer su svojim jedinstvenim stavom postali nešto poput "inventara" naše piste. Od čete smo modela, koji su ove sezone zablistali na pisti BIPA FASHION.HR-a, izdvojili njih šest. Među njima su se našla neka stara i dobro poznata lica ali i neka nova koja ćemo zasigurno još viđati kako na modnim pistama pa tako i na vizualima kampanja, editorijala i lookbookova. 

Magdalena Gero (ModelsManagement.net)

Magdalena Gero dobro je poznato lice na domaćim modnim pistama no nakon nedavne je promjene imidža zadobila novu dozu pažnje. Gero je 2014. godine dobila Elle Style Awards nagradu u kategoriji Novo lice, a dosad je krasila nebrojene editorijale, lookbookove i kampanje modnih brendova. Magdalena se pojavila i u jednom od lookbookova dizajnera BIPA FASHION.HR-a te je lice kampanje za 20. sezonu najvećeg modnog događanja, a dosad je snimila i brojne kampanje poput one Diane Viljevac, Maria Vijačkića, Jelene Holec, kao i brenda FREYWILLE.

Lucija Beden (Talia Model)

Bez senzualnog hoda Lucije Beden ne možemo zamisliti pistu BIPA FASHION.HR-a. Zbog njezine suverene dominacije modnom pistom, a i zbog toga što na njoj svaki komad odjeće izgleda senzacionalno, dizajneri je naprosto obožavaju. Lucija je dosad krasila brojne kampanje domaćih modnih imena poput: BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jelene Holec, Me and the Machine, Ivice Skoke, ELFS-a i brojnih drugih. Lucijina transformacija na pisti nešto je što zadivljuje modnu publiku svaku sezonu iznova čineći ju jednim od najzapaženijih domaćih modela, a koja svojim hodom baš uvijek izmami uzdahe. 

Gordana Dude (Talia Model)

Gordana Dude još je jedno znano lice s domaćih modnih pista, a čija moć transformacije oduševljava dizajnere i publiku svake modne sezone. Gordana je dosad krasila brojne kampanje, editorijale i naslovnice poput one lifestyle magazina Storybook. Dude se našla na stranicama magazina poput Glorije Glam, ELLE-a, Grazije i drugih, a pojavila se i na vizualima kampanja i lookbookova za kolekcije domaćih modnih dizajnera kao što su Aleksandra Dojčinović, I-GLE, Boudoir, Ivica Skoko, Charlie Design...

Ana Stanković (Talia Model)

Jedno od najzapaženijih novih lica na polju domaćeg modelinga je svakako mlada Ana Stanković, jedna od muza cijenjenog dizajnera Roberta Severa čije lookbookove i kampanje je do sada, nekoliko puta, krasila. Osim revije Roberta Severa, Ana je ove jubilarne 25. sezone BIPA FASHION.HR-a nosila i modele drugih dizajnera poput onih dizajnerskog dvojca KLISAB ili pak BiteMyStylea Zorana Aragovića.

Paula Puškaš (Talia Model)

Paula Puškaš jedno je od onih lica koje svake sezone nose poduži popis revija, a ništa drugačije nije bilo niti ove, 25. sezone BIPA FASHION.HR-a kada je Paula nosila modele Ivice Skoke, Ane Marie Ricov, dvojca KLISAB... Mnogi će Paulu prepoznati kao jedno od onih lica koje su najveći broj puta krasili lookbookove i kampanje poznatog dizajnerskog dua ELFS, a pojavila se i na naslovnici BUDI.IN magazina.

Zita Nakić (Talia Model)

Zita Nakić jedno je od onih imena koja su u rekordnom roku zaludili domaću modnu scenu. Lijepa je Zita krasila ovosezonski lookbook dizajnera BIPA FASHION.HR-a te je zablistala na pisti u modelima nekoliko domaćih dizajnera. Zita je snimila kampanju za kolekciju Aleksandre Dojčinović koja je zabilježena objektivom cijenjenog fotografskog dvojca Deckera i Kutića. Obzirom na to da je Zita u kratkom roku postala miljenica modne publike kao i domaćih dizajnera, vjerujemo kako ćemo njezino lijepo lice od sada još češće viđati.

Foto: Zvonimir Ferina, Mateja Vrčković
Objavljeno: 02.11.2017. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p