HRVATSKA MODA

Alduk ima divnu novu kolekciju koja nas je oduševila

Još jedna sjajna kolekcija!

"Efektna, dvojna modna kampanja pod kreativnim vodstvom fotografkinje Jelene Balić je samo nagovijestila našu novu kolekciju koja broji čak 52 odjevna modela. U njoj smo se poigrali kreativnim mogućnostima prezentacije jedne kolekcije i samo dio u potpunosti izložili oku promatrača. Novosti iz našeg studija smo odlučili otkriti postupno, a upravo ovaj lookbook služi kako bi naše stalne, ali i nove klijentice vidjele što smo im pripremili za novu sezonu" izjavio je poznati modni dizajner Ivan Alduk.

Kolekcija "Color Killer" je bazirana na modelima s hlačama i topovima od brokata, kože ili pak ljuskica te na ženstvenim, efektnim haljinama po kojima najčešće prepoznajemo Alduk dizajn. Modeli hlača od brokata ili šljokica kombinirani s "oversize" topovima od pletiva, kože i brokata su kreativna novost koja nas je osvojila, a reakcija javnosti na brokatne haljine asimetrična ruba su nevjerojatne stoga jedva čekamo vidjeti neku Alduk ambasadoricu u tim posebnim modelima.

"S jedne strane kolekcije smo napravili pročišćene, stroge linije haljina koje smo omekšali raskošnom teksturom, a zatim smo se poigrali volumenom i putenim krojevima koji odišu stavom i snagom iako je riječ o brokatima s cvjetnim uzorkom. Rock romantizam kao lajt motiv cijele kolekcije smo prenijeli i na modele s hlačama i topovima koji su velika novost ove kolekcije jer se lako kombiniraju uz već postojeću odjeću, a nose dio našeg dizajnerskog DNK-a" nadodao je ovaj uspješni dizajner koji posljednjih deset godina gradi prepoznatljiv modni brand.

Foto: PR
Objavljeno: 07.11.2019. u 09:43

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p