HRVATSKA MODA

Aleksandra Dojčinović otvara Perwoll FASHION.HR

Miljenica modne publike za sam početak modnog događanja

Čast da otvori 13. po redu Perwoll FASHION.HR ove sezone pripala je miljenici hrvatske modne publike, dizajnerici Aleksandri Dojčinović koja će svoju modnu viziju za sezonu unaprijed prikazati u ekskluzivnom samostalnom terminu.

Talentirana Aleksandra u samo nekoliko godina postala je nezaobilazno dizajnersko ime na domaćoj modnoj sceni. Za njezinim ženstvenim kreacijama luduju brojne poznate i manje poznate Hrvatice, a na nadolazećem modnom događanju predstavit će kolekciju nastalu u suradnji s poznatim brandom za profesionalnu njegu kose Kevin Murphy čiji asortiman proizvoda predstavlja upravo spoj izgleda s modne piste, prirodnih esencijalnih ulja i vitamina kreiranih za svaki tip kose.

                                  

''Volim Kevin Murphy, način na koji razmišljaju o poslu vrlo je sličan mome. Kada imaš izvrstan proizvod i vrhunsku uslugu - rezultat ne može izostati. Osim naravno samoj reviji, posebno se veselim ponovnom susretu sa frizerskom zvijezdom Felicity Davis.'' - izjavila je Aleksandra Dojčinović.

Aleksandra će na pisti Perwoll FASHION.HR-a prikazati kolekciju koja će se dosta razlikovati od njezinih dosadašnjih kolekcija - nakon detalja poput volana ovog puta predstavit će modele koje karakteriziraju ravne, čiste, ali sofisticirane linije, a kolekcijom će dominirati svi tonovi beige, bijele i smeđe boje.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 13. do 16. ožujka u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma, a revija Aleksandre Dojčinović u suradnji s brandom Kevin Murphy na rasporedu je u srijedu, 13. ožujka, u 20:30h.

 

Photo: Fashion.hr

Objavljeno: 21.02.2013. u 14:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p