HRVATSKA MODA

Amân kolekcija kao stvorena za suvremene žene

Treća večer BIPA FASHION.HR-a
 
Treća večer na pisti BIPA FASHION.HR-a bila je rezervirana za drugu kolekciju brenda Amân koji potpisuje dizajnerica Martina Budek, a koja je prošle sezone svojom debitantskom kolekcijom pokupila salve pohvala i time najavila kako na domaćoj modnoj sceni imamo novo ime na koje vrijedi skrenuti pozornost.

Martina je i ovoga puta kreirala odjeću za suvremenu ženu koja voli izgledati dotjerano i chic te takve komade odabire u svom stilskom izričaju. Naglasak je prvenstveno na izvrsnim materijalima te na krojevima koji bezrezervno privlače pažnju. Dizajnerica je istovremeno i posebno posvećena detaljima te konceptu nosivosti koja modernoj ženi daje prostora da diše bez da zbog toga žrtvuje estetiku. U novoj su Amân kolekciji pistom prodefilirali različiti odjevni elementi poput šarmantnih haljina različitih dužina, elegantnih kaputa ležernih i lepršavih hlača te bluza s raskošnim volanima.
 
 
 
  
Dizajnerica je kroz kolekciju provukla trendi detalje poput već spomenutih volana, popularnog prugastog uzorka, uvijek nježne i posebno romantične čipke, a posebno su bili zanimljivi komadi koji su u sebi imali metalne niti pa su stvarali popularan metalik efekt. Jedna od inovacija koja je privukla posebnu pažnju publike su haljina i top izrađeni od materijala koji podsjeća na materijal „cekera“ ili shopping vreće. Martina se ovoga puta poigrala i krojevima pa je u svoju modnu priču ubacila i pokoji oversized komad što je posebno začinilo ovu ionako damsku i chic kolekciju. Da će se svidjeti modno osviještenim ženama, nimalo ne sumnjamo!
  
 
 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 18.03.2016. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p