HRVATSKA MODA

A'marie božićne veste koje će ispod bora poželjeti sve žene

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja 'limited' božićnu kolekciju

Brend A'marie svoj uspjeh bazira na spajanju inovativnosti i nosivosti te iz sezone u sezonu prepoznaje u čemu će se žene osjećati drugačije, lijepo i beskompromisno s obzirom na trendove. Modeli s A'marie potpisom nastaju intuitivno i promišljeno, a vidljiva je posvećenost svakom detalju i izradi, osobito onima koji su već nosili hvaljen dizajn Anamarije Brkić.

 
Ovih blagdana svoj prepoznatljiv senzibilitet dizajnerica prenosi na čak nekoliko dizajnerskih komada - udobne vunene veste, originalne krznene grijače za ruke, etuie za pametne telefone te novčanike. Veste izrađene od vune dolaze u više rješenja i boja. Dok su boje bazične – vanilija, bež, siva i crna, Anamarija na zabavan i romantičan način koristi rupice u materijalima koje se protežu cijelom površinom modela, te ih naposljetku ukrašava crnim vrpcama zavezanim u mašnice. Idealan model u kojem će svaka žena poželjeti provesti blagdane.
  
 
Ove zime grijači za ruke mijenjaju rukavice, a ovaj raskošni i glamurozni par osvaja svojom praktičnošću i izgledom! Grijači dolaze u dvije verzije – s krznom i s ukrasnom vrpcom. Prvi model krasi ultra mekano krzno iznutra i eko-koža izvana, dolazi u dvije boje i neizostavan je završetak za čarobni zimski outfit. Model s vrpcom ima unutarnji dio obložen eko-kožom, a vanjski umjetnim krznom kojeg krasi sada već prepoznatljiva crna vrpca od ripsa.
    
  
    
  
 
Foto: Maja Kljaić
Model: Ivona Bevanda (Talia Models)
Make­up: Sabina Šarić Novak za Jane Iredale (Dermacare)
Kosa: Nikola Solenički (Dermacare)
Objavljeno: 03.12.2015. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p