MODNI DODACI

A'marie predstavlja nove sunčane naočale

Nova kolekcija sunčanih naočala A'marie za ljeto 2015.
A'marie sunčane naočale
 
Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja svoju novu kolekciju sunčanih naočala koje su već odavno postale omiljeni modni dodatak među Hrvaticama, ali i šire. Dizajn za ovu sezonu pomno je osmišljen kroz igru upečatljivih boja zahvaljujući čemu su nastali jedinstveni modeli koji su istovremeno u skladu sa svjetskim trendovima, a nose prepoznatljiv potpis A'marie.

Sunčane naočale dolaze u dvobojnim okvirima, a među njima su između ostalih sljedeće kombinacije - zelena i crvena, neon zelena i siva, neon crvena i puderasta te plava i uzorak kornjače. Leće u boji također su detalj koji modelima daju snažan dojam, skladno uklopljene u ostatak dizajna kojeg čini i zanimljiva transparentnost materijala.

A'marie sunčane naočale
Dizajnerica je i u kolekciju za ljeto prenijela svoj poznati senzibilitet, spojila trendove i klasiku, ostavljajući naočale iznimno elegantnima. Ukoliko ove sezone želite svoje klasične modele zamijeniti onima u boji, koji će vašem licu i modnim kombinacijama dati jedan potpuno drugačiji dojam, što je obožavateljima ovakvih modela već dobro poznato, posjetite prodajni prostor brenda A'marie u Gundulićevoj ulici 19, u Zagrebu, ili posjetite A'marie webshop, a cijene svih modela su 1.090 kn.

Fotografija: Maja Kljaic
Model: Suzana Horvat (Premium Models)
Make up: Sabina Saric-Novak za Jane Iredale
Kosa:Ivica Palinic za Chi
Objavljeno: 10.06.2015. u 11:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p