HRVATSKA MODA

Američka priča Krie Designa

Eko kolekcija na atraktivnoj lokaciji pokraj Las Vegasa
Krie Design Las Vegas
K
rie Design već je treću sezonu dio globalnog projekta Green Fashion Week koji je pokrenula ugledna talijanska agencija GD Major Entertainment, a cijelu priču podupire UNFCCC. Ovom modnom pričom želi se ukazati na važnost održivog razvoja modne industrije te pokazati i dokazati da moda, industrija i ekologija mogu pod isti nazivnik.

Kristina Burja sudjelovala je na modnim događanjima u sklopu eko projekta koji su se održavali u Los Angelesu, nacionalnom parku Dolini smrti te Las Vegasu. Kampanja na kojoj je surađivao i zagrebački GT salon snimljena je na Kingston Ranchu, u Sandy Valleyju koji je bio predivna prirodna kulisa. Pustinja i obrisi planina u pozadini daju posebnu čar nastalim fotografijama koje potpisuje talijanski fotograf Vittorio La Fata.

Krie Design Las Vegas
Krie Design Las Vegas
Krie Design Las Vegas
Nova kolekcija Krie Designa logičan je nastavak priče iz kolekcije jesen/zima. Kristina Burja ovaj put ne koristiti boje. Kolekcija je bijela, a upravo ta bjelina dodatno naglašava kroj svakog komada. Žena kojoj se Krie Design obraća je uvijek glamurozna ali buntovna, seksi i jaka.

Krie Design Las Vegas
Krie Design Las Vegas
Krie Design Las Vegas
„Volim kontraste, zato često u stylingu spajam nespojivo kako bih pokazala raskoš ženskog pristupa modi. Moji modeli su nosivi u svim prilikama i lako se kombiniraju s konfekcijom, što mi je jako bitno. Današnja dizajnerska moda mora biti originalna, a u isto vrijeme ekološki prihvatljiva. Također, ovim projektom rušimo mit o visokim cijenama dizajnerskih komada“, izjavila je Kristina Burja koja je u Americi ostvarila brojene poslovne kontakte od kojih mnogo očekuje.

Krie Design Las Vegas
Krie Design Las Vegas
Krie Design Las Vegas
Objavljeno: 19.04.2017. u 09:51
Tagovi: krie design

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p