HRVATSKA MODA

Amnezie - kul brend nastao iz kostima za koncerte

Modni brend koji će voljeti djevojke upečatljivog stila

Amnezie

Amnezie je mladi zagrebački modni brend ženske odjeće koji odiše jednostavnošću na pomalo uvrnut i kontradiktoran način, a koji će obožavati djevojke upečatljivog i razigranog stila odijevanja. 

Nova kolekcija pod nazivom Thunderstorm inspirirana je spektrom boja scenske rasvjete. Osnivačica brenda Amnezie je Ana Jelić, glazbenica koja je prvo počela dizajnirati odjeću za vlastite glazbene nastupe. "Takva odjeća", kaže Ana, "mora biti funkcionalna i atraktivna, ali i drugačija. Kolekcija je izrađena od vrlo kvalitetnih i čvrstih materijala stoga se kroz cijelu kolekciju provlači kombinacija lycre, viskoze i eko-kože. Lycra je materijal koji se ne gužva i vrlo brzo suši stoga je vrlo zahvalan za nastupe".

Kroz ovu zanimljivu Amnezie kolekciju također se provlače i aplikacije munja, dugačke rese koje savršeno lelujaju u pokretu te, kao kontrast, cvjetni uzorak koji simbolizira ravnopravan ženski angažman na sceni. Jarke boje, spajanje kontrastnih materijala i asimetrični krojevi Aninu odjeću čine još zanimljivijom! Sve djevojke koje obožavaju nešto teatralniju odjeću za večernje izlaske, a koja je istovremeno rasplesana i razigrana sigurno će voljeti ovaj mladi modni brend čiju iduću kolekciju, priznajemo, već jedva čekamo!

Foto: Alma Trtovac
Modeli: Iva Gjopar, Katarina Drvodelić
Make-up: Dijana Sajko

Objavljeno: 14.03.2017. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p