HRVATSKA MODA

Ana Bogdan predstavlja kampanju inspiriranu Davidom Bowiejem

Kampanja za novu kolekciju splitske dizajnerice

Ana Bogdan 
Talentirana splitska dizajnerica Ana Bogdan, nakon uspješnog nastupa na BIPA FASHION.HR-u za aktualnu kolekciju Picture in motion predstavlja kampanju inspiriranu velikim umjetnikom.
 
Rad Davida Bowieja nepresušan je izvor inspiracije, a mlada dizajnerica upravo je u njegovom izričaju pronašla nit vodilju svoje kolekcije za proljeće/ljeto. Naglasak na ramenima, pruge, grafički uzorci i detalji, asimetrične haljine s golim ramenom, te simboli munje i zvijezde po kojima je Ziggy Stardust ostao prepoznatljiv, samo su neki od elemenata koji su diskretno i ne prenaglašeno provučeni kroz ovu rock chic kolekciju.
  Ana Bogdan
 
Dozu ženstvenosti kolekciji daju boje i motivi s kojima se dizajnerica poigrala, prevladavaju pastelne nijanse plave i roze u kombinacijama s bijelom i crnom, a poseban pečat cijeloj kolekciji daju ručno rađeni detalji i oslikavanje materijala. Lepršavi materijali u kombinaciji s mrežastim tkaninama ostavljaju eklektičan dojam mlade urbane buntovnice. Od materijala Bogdan je koristila pamuk, čipku, mikrofibru, viskozu i mješavinu drugih materijala.
  Ana Bogdan
 
Vizuali koji ilustriraju kolekciju prate buntovnički stav mlade dizajnerice, a krov nebodera pokazao se kao savršena kulisa za snimanje kampanje koja je zaokružila ovu ljetnu priču. Fotografije potpisuje Ivan Gudić, dok je zaštitno lice kampanje Marija Car iz Immortal Model Management agencije. Za make up je zaslužna Matija Marin.
  Ana Bogdan
 
Foto: Ivan Gudić
Objavljeno: 31.05.2016. u 10:41
Tagovi: kampanja, ana bogdan

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p