HRVATSKA MODA

Ana Rucner – peti element Beck'sperience projekta

Lijepa glazbenica zablistala u haljinama Aleksandre Dojčinović
Ana Rucner   
Modnim snimanjem koje je u četvrtak, 16. srpnja u Johann Francku okupilo popularna imena hrvatske glazbene i modne scene, najavljen je ovogodišnji bogati program popularnog klupskog projekta Beck'sperience.
 
Inspirirana aktualnom kampanjom Beck'sa i četiri elementa kao lightmotivom, uspješna modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović kreirala je četiri haljine u stilu vode, vatre, zemlje i zraka koje je ovom prilikom ekskluzivno odjenula Ana Rucner. Upravo je Ana Rucner peti element i zvijezda Beck'sperience turneje na kojoj će se na violončelu pridružiti nastupu DJ-a Tom Pola u osam odabranih klubova duž naše obale.
 
Ana Rucner
Tako je glazbeni crossover koji će obilježiti Beck'sperience turneju najavljen svojevrsnim crossoverom glazbe i mode u organizaciji Beck'sa i Fashion.hra. Dijelu modnog snimanja četiri veličanstvene kreacije Aleksandre Dojčinović, prisustvovali su brojni uzvanici i novinari, a umjetnice su izrazile svoje zadovoljstvo sudjelovanja u ovom popularnom projektu.

„Veliko mi je zadovoljstvo i izazov biti dijelom ovog glazbenog projekta za kojeg vjerujem da će obilježiti ljetnu sezonu dobrih provoda. Zato pozivam sve ljubitelje Beck'sperience partija da nam se pridruže i otkriju kako je neobičan spoj violončela i elektronske glazbe dobitna formula za najbolje ljetne tulume“ istaknula je Ana Rucner prilikom predstavljanja programa Beck'speriencea.
 
Ana Rucner
U povodu kreiranja četiri haljine inspirirane kampanjom Beck'sa Aleksandra Dojčinović je izjavila: „Ova ugodna suradnja inspirirana je Becksovom kampanjom „4 elementa“ i savršeno je povezala modu i dobru glazbu. Haljine koje sam odabrala za Anu predstavljaju moju viziju vode, zraka, vatre i zemlje te potvrđuju da su najbolje stvari uvijek jednostavne. Vjerujem da je ova modna priča odlična najava vrućih ljetnih provoda koji se ne smiju propustiti.“

Modno snimanje je vodio tim u kojemu su hair stilistica Katica Topčić, make up artistica Kristina Pavlov i stilistica Tina Lončar. Fotografije potpisuje modni fotograf Franjo Matković.
 
Ana Rucner
Vrući ljetni Beck'sperience tulumi počinju nastupom DJ-a i Ane Rucner 22. srpnja u rapskom klubu Santos, a nastavljaju se u sljedećim gradovima i klubovima:
25.7.2015. Rijeka – Karolina
27.7.2015. Poreč – Byblos
30.7.2015. Opatija - Colosseum
1.8.2015. Makarska - Deep
4.8.2015. Split - Etage
6.8.2015. Zadar - Ledana
8.8.2015. Šibenik - Makari

Ostale fotografije s eventa i sa snimanja pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 20.07.2015. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p