HRVATSKA MODA

Anita Dujić u novoj kolekciji brenda LuLu Couture

LuLu Couture, domaći brend koji je hrabro zakoračio na hrvatsku modnu scenu, svojom kvalitetom i dizajnom osvaja fashionistice iz sezone u sezonu. Martina Tutić, dizajnerica koja stoji iza ovog sve popularnijeg brenda, novom je kolekcijom haljina još jedanput pogodila ukus LuLu djevojke, kreiravši zavodljive i jednostavne haljine, koje idealno balansiraju između primamljivog i nosivog, a djevojku čine jednostavno neodoljivom.

LuLu Couture ovom je kolekcijom osvojio i Anitu Dujić, manekenku i modnu blogericu, koja slovi za jednu od Hrvatica s najviše stila. U modnom editorijalu savršeno je prezentirala krojeve koji pristaju ženama svih dobnih skupina, zbog čega će ih zasigurno mnoge žene poželjeti imati u svome ormaru, a posebno poklonice udobne i ženstvene mode.
 

Budući da je dizajnerici od izuzetne važnosti da se žene osjećaju udobno u njezinoj odjeći, tijekom vlastite proizvodnje ove kolekcije koristila je samo vrhunske materijale poput svile, fine čipke, pamuka, micromodala i vune.
 

Ovom kolekcijom, LuLu se odmaknio od dosadašnjih prepoznatljivih haljina i tunika s ilustracijama, obogativši dodatno brand sa svečanim večernjim haljinama, koje će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje u posebnim prigodama žele izgledati besprijekorno. Stoga će LuLu Couture showroom na polukatu Ilice 15 ostati nezaobilazna destinacija žena sa stilom i stavom.
    
 
Hair: Ruža Institut Kerastase
Foto: Goran Matijašec
Objavljeno: 12.11.2015. u 11:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p