HRVATSKA MODA

Anthony Avangard lansirao svoju prvu kampanju

Izvrsne analogne fotografije za kolekciju Oxygen

Anthony Avangard

Talentirani hrvatski mladi dizajner Antun Aščić, koji stoji iza brenda Anthony Avangard lansirao je svoju prvu kamanju za kolekciju „Oxygen “ za sezonu proljeće/ljeto 2016 koja je predstavljena na netom završenom Cro A Porteru.

 
Anthony je inspiraciju pronašao u sportu i događajima kao što je Univerzijada 1987. što cijeloj kolekciji daje retro prizvuk. Dobiveni rezultat je spoj plivača, skejtera i nogometaša. Kroz kolekciju su provučene i neke druge inspiracije kao što su sloboda, autobiografija, degradacija, bunt i navijači iz predgrađa koje su pomiješane sa šarmom, humorom i ironijom.
 
 
Kombinacijom dezena naglašava humor dok grafičkim motivma aludira na ironiju. Kolekcija je bazirana na pamučnim materijalima, mrežicama, muslinu i eko koži. Krojevi su jednostavni i sportski, a udobnost je na prvom mjestu. Perfektno izrađeni ruksaci i zanimljive čarape samo su dio iz kolekcije koji osvajaju na prvu. U suradnji s njemačkim brendom Endurer nastali su i dizajnerski longboardovi koji su zaokružili priču ovog mladog dizajnera.
  
 
Za odlične analogne fotografije zaslužna je Vlatka Fuego, make up potpisuje Karla Zelić, a zaštitna lica su Kris Čaćić, Patrik Cvetko (AK Models), Rikard Škegro (AK Models), Oliver Vučković (Sonic Models) i Dario Dunaj.
Foto: Vlatka Fuego
Objavljeno: 20.11.2015. u 09:25

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p