HRVATSKA MODA

Antonija Mišura kao mladenka

Nova kampanja agencije The BallRoom Croatia
Antonija Mišura za The BallRoom Croatia 
The BallRoom Croatia, agencija za organizaciju vjenčanja, odlučila je od još jedne poznate Hrvatice napraviti mladenku na jedan dan! Nakon voditeljice Ecije Ivušić, ovaj put je tu ulogu preuzela naša poznata košarkašica i jedna od stalnih članica lista najljepših Hrvatica, Antonija Mišura.

Prelijepa Antonija, u kolovozu će u rodnom Šibeniku, nakon 10 godina veze reći sudbonosno da svojem dugogodišnjem dečku i zaručniku Marku Sandriću, a za potrebe snimanja reklamne kampanje, svoju generalnu probu odradila je u bajkovitim vjenčanicama i prostoru The BallRoom showrooma.

Antonija Mišura za The BallRoom Croatia
Pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca, Antonija je pokazala svoju zavodljivu stranu, a da dodatno zasja na snimanju, pobrinuo se Renata Kerastase salon, čiji su stručnjaci bili zaduženi za frizure i make up.

Antonija nije krila oduševljenje uređenjem The BallRoom showrooma. BallRoom je poznat po vlastitim maštovitim dekoracijama i tematskim vjenčanjima, a svi ukrasi i dekorativni detalji su unikatni, izrađuju se ručno te svaki može biti izrađen točno po želji klijenta. U ovoj kampanji proljeće/ljeto prevladavaju topli tonovi i cvjetne dekoracije, prigodni toplim danima koji su pred nama. S obzirom da se mladenci najčešće odlučuju na organizaciju vjenčanja u ljetnim mjesecima, BallRoom Croatia se pobrinuo da oduševi novim aktualnim i raznolikim asortimanom showrooma, u čijem se ambijentu Antonija odlično snašla u ulozi mladenke.

Antonija Mišura za The BallRoom Croatia
Obično svi potencijalni klijenti i budući mladenci reagiraju slično pri ulasku u prostorije
showrooma u Medulićevoj ulici u Zagrebu. Oduševljenje i olakšanje su emocije koje svladaju buduće mladence. Oduševljenje zbog bajkovito uređenog prostora te raznolikog asortimana vjenčanih dekoracija I kreativnih rješenja, a olakšanje nastupa nakon što vas vlasnica Vedrana Marić i njezin tim ugoste u gotovo obiteljski toploj atmosferi, poslušaju želje, uvaže savjete i isplaniraju taj svima važan dan do najsitnijih detalja.
 
Antonija Mišura za The BallRoom Croatia
„Svatko od nas je poseban. S tim stavom pristupamo i svakom našem projektu. Želimo da vjenčanje koje radimo bude drukčije i unikatno, da se u prostoru osjeti karakter, želja i osobnost mladenaca. Od jednostavne, elegantne pa do bogate ,raskošne teme,sve ovisi o ukusu klijenta. Zato svakome pristupamo individualno ,želimo da se mladenci osjećaju ugodno. Nastojimo ih rasteretiti svih briga da u potpunosti mogu uživati u stvaranju njihovog najbitnijeg dana“, rekla je Vedrana Marić, direktorica BallRoom Croatia.

Antonija Mišura za The BallRoom Croatia
BallRoom Croatia
nudi kompletnu uslugu planiranja, organizacije i stručnog vođenja vjenčanja. Od idejnog rješenja, odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, odabira cateringa, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća i odabira glazbe do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja – razrađeno do najsitnijih detalja.
 
Antonija Mišura za The BallRoom Croatia
Foto: Goran Matijašec
Objavljeno: 10.06.2015. u 10:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p