HRVATSKA MODA

Arena Centar najavljuje velika sniženja!

Doba povoljnijeg shoppinga počinje!

 
Gorite od želje za vrhunskom rasprodajom? Priželjkujete vrhunski ulov? Vrijeme je da se raspametite! Jer najbolje sniženja u gradu čekaju vas u Arena Centru u više od 200 trgovina! Užitak shoppinga i dobra zabava zagarantirani.
 
Ovo je ujedno idealna prilika za nabavu tzv. „ključnih“ komada ali i onih koje već dugo želite. A da sve ne ostane na riječima, na web adresi dostupna je lista popusta u trgovinama Arena Centra.

Impresivna lista svjetskih i domaćih vrhunskih brandova je ono zbog čega je Arena Centar centar shoppinga i zabave. Užitak shoppinga garantiraju veliki lanci poput Zare, H&M-a i LPP trgovina: Reserved, Mohito, House, Cropp i Sinsay.
 
Marc Jacobs, See by Chloe, Liu Jo, Napapijri, Michel Kors, Armani, Burberry, Paul Smith, Strellson, Joop!, Church’s, DSQUARED, Cavalli, Moschino i brojni drugi svjetski brandovi mogu se pronaći u multibrand trgovinama XYZ, Fashion&Friends, Heraldi for Men i Elysée boutique. Ne treba  zaboraviti niti domaće “it” adrese Croata, Galileo, Image Haddad i druge.
 
Užitak shoppinga možete produžiti boravkom u centru: kavom i kolačima u nekom od kafića, ručkom u popularnom Food courtu. Gledateljsko iskustvo u CineStaru Arena budućnost je filmske zabave: svih Vaših 5 osjetila će uživati. Do kraja siječnja, otvoreno je veliko klizalište Ledena bajka koje za školske praznike nudi  školu klizanja i školu hokeja na ledu.
 
Foto: PR
Objavljeno: 28.12.2015. u 14:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p