HRVATSKA MODA

Azil Dumovec poručuje: BiteMyStyle

Promociji udomljavanja životinja pridružio se poznati dizajner Zoran Aragović

Azil Dumovec poručuje: BiteMyStyle 
Nakon dizajnera ELFS, Luke Grubišića, Zorana Mrvoša, Juraja Zigmana, te dizajnerskog dvojca eNVy room promociji udomljavanja životinja pridružio se i poznati dizajner Zoran Aragović a njegov prepoznatljiv BiteMyStyle stil spaja modu i ljubav prema kućnim ljubimcima.

Na BIPA FASHION.HR 19. ožujka na atraktivnom štandu azila Dumovec predstavit će se dizajnerske majice s potpisom i atraktivne tunike koje je u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca osmislio dizajner Zoran Aragović. Kolekcija je nadopunjena i zanimljivim narukvicama koje su zajednička kreativna suradnja Zorana i Loline kućne manufakture. Atraktivni dizajn prepun boja i u prepoznatljivom stilu ovog dizajnera i u ovoj suradnji predstavlja poruku da kućni ljubimci nisu modni trendovi, već vjerni prijatelji koji očekuju odgovorno ponašanje i brigu.
Azil Dumovec poručuje: BiteMyStyle 
Zoran Aragović je plemenitu poruku udomljavanja uklopio u dizajnerske kreacije koje će biti predstavljene u sklopu njegove autorske revije na BIPA FASHION.HR-u.

''Volim životinje, čitav život imam kućne ljubimce i bio sam počašćen kad mi se azil Dumovec obratio da osmislim dizajnerske majice. Modna suradnja hrvatskih dizajnera sa azilom je već postala i pitanje prestiža, gdje svatko od nas želi u svojem prepoznatljivom stilu napraviti što ljepši dizajn koji će skloništu pomoći da prodajom artikala ostvare vidljivost i prepoznatljivost i prikupe sredstva koja ulažu u dobrobit životinja koje spašavaju“, poručio je Zoran Aragović.
Azil Dumovec poručuje: BiteMyStyle 
Dizajner Zoran Aragović je široj modnoj publici poznat po svom šarenilu i uzorcima, a njegove prijateljice ali i vrlo često muze Ella Dvornik i Anđa Marić bile su prvi modeli koji su isprobali ove dizajnerske komade. Obje osvjedočene ljubiteljice životinja najbolje su osobe za predstaviti specifičan BiteMyStyle stil koji svjedoči ljubav prema životinjama.

„Kućni ljubimac je mnogo više od modnog trenda – on je pratitelj, prijatelj obitelji do kraja života i prava zvijezda svake naše modne suradnje“, izjavila je Tatjana Zajec, voditeljica azila.

Ove prekrasne artikle moguće je kupiti putem web shopa azila Dumovec.
 
Azil Dumovec poručuje: BiteMyStyle 
Foto: PR
Objavljeno: 18.03.2016. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p