HRVATSKA MODA

Badići s BMS potpisom osvojili Zrće

Suradnja kluba Aquarius i dizajnera Zorana Aragovića
Aquarius + BMS 
Dizajner Zoran Aragović već drugu sezonu surađuje sa klubom Aquarius Zrće za čije je hostese i promotorice osmislio četiri kupaća kostima tematski različitog dizajna.
 
Jednodijelni kostim s naglašenim ramenima u plavo-bijelim kombinacijama kao jasna asocijacija na more, drugi kostim osmišljen je u dvodijelnom pin up retro izdanju s donjim dijelom povišenog struka i sladoled bojama te motivom točki, treći kao jasna asocijacija na disco s neon detaljima te šljokičastim volanom na ramenu koji na suncu asocira na disco kuglu te posljednji dvodijelno kostim spuštenog struka koji je koloristički najjači te je obogaćen mnoštvom volana i kontrastnih boja. U sve kostime dizajner je ukomponirao logo samog kluba te svoj već prepoznatljivi natpis BITE ME na vrlo zanimljivim dijelovima kostima.
 
Aquarius + BMS
 
"Iznimno me veseli i čast mi je što mi je ekipa kluba Aquarius već drugu sezonu ukazala povjerenje da uljepšam njihove djevojke te sam i ovaj puta imao potpunu kreativnu slobodu. Inače sam gost njihovog kluba jer je to glazba koju i privatno slušam pa je to još jedan razlog zašto mi je upravo suradnja s njima veliki užitak," napominje Zoran Aragović.
 
Aquarius + BMS
"Sljedeće sezone svakako mislimo našu suradnju proširiti i komercijalizirati kako bi i posjetitelji kluba mogli nabaviti svoj primjerak jer su pokazali veliki interes bodyjima i kupaćim kostimima s BMS potpisom," izjavio je dizajner.
 
Aquarius + BMS 
Aquarius + BMS 
Aquarius + BMS 
Aquarius + BMS 
Foto: PR
Objavljeno: 11.08.2015. u 08:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p