HRVATSKA MODA

Bajkovita kampanja Suzane Koprivnjak

Kolekcija „Deer season“ dobila kampanju

Mlada dizajnerica Suzana Koprivnjak, pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll, snimila je kampanju za debitantsku kolekciju simboličnog naziva „Deer season“.

 
Kolekcija je prikazana na ovosezonskom BIPA FASHION.HR-u, gdje je Suzana Koprivnjak kroz 12 total lookova pokazala cjelovitu i zrelu kolekciju s velikom dozom maštovitosti u vidu modnih detalja i samog ugođaja revije te time oduševila zagrebačku modnu publiku!
  
 
Kampanja je snimana na području perivoja dvorca Tikveš u Baranji. Prepoznavši tikveške hrastove šume kao lovno područje bogato krupnom divljači, ovo područje je desetljećima bilo odmaralište Habsburgovaca, a kasnije i Josipa Broza Tita koji je prije kojeg desetljeća kročio istim perivojem u potrazi za divljači.
  
 
“Mi nismo bili u potrazi za divljači, ali smo uspjeli dočarati glavnu inspiraciju kolekcije kroz smještaj same radnje u takav ambijent,“ izjavila je mlada dizajnerica povodom izlaska kampanje te dodala objašnjavajući: „Kolekcija je inspirirana upravo gustom slavonskom hrastovom šumom i suživotom divljači u njoj. Tekstura kore debla bila je poticaj za intervenciju na površini materijala. Intervencija je izvedena tehnikom paljenja uz prskanje i bojanje na laganim i prozračnim materijalima poput muslina i svile. Kao antipod odjevnim predmetima inspiriranih organičkim, kolekciju nose i gornji odjevni predmeti u vidu kaputa, prsluka i pelerina, razigranijih krojeva, ali i dalje sa elementima minimalizma. Detalji kolekcije protežu se u asocijacijama na životinjski svijet kroz upotrebu umjetnog krzna i perja, te oglavlja u vidu jelenjih rogova koji daju dodatnu mističnost.“
 

Fotografiju potpisuje mladi i talentirani vukovarski fotograf Marko Džavić uz asistenciju Tomislava Šilovinca. Modeli su Iva Kovačević i Sara Jurišić. Za make up je bila zadužena talentirana make up artistica Jelena Tufeković, a frizuru su odradile frizerke Marija Mesaroš i Irena Ivičić.
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Marko Džavić
Objavljeno: 21.12.2015. u 10:58

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p