HRVATSKA MODA

Bajkovite vjenčanice s potpisom kuće eNVy Room

Pogledajte novi lookbook

Na tržište je stigao novi lookbook vjenčanica poznatog dizajnerskog dvojca eNVy Room.

Za ovu prigodu Vjeko i Nikica su angažirali poznatog hrvatskog fotografa Šimu Eškinju koji se odlučio na pomalo atipično predstavljanje vjenčanih haljina: "Šime je sa svojim prepoznatljivim fotografskim rukopisom i crno - bijelom tehnikom na idealan, a netipičan način istaknuo svu ljepotu eNVy room weddings kolekcije. Želja nam je bila odmaknuti se od standardnih fotografija vjenčanica kakve najčešće viđamo, a Šimina vizija bila je idealan način za postizanje tog odmaka kojem smo od početka i težili." - izjavili su Vjeko i Nikica.

 

                          

Make up je djelo Pamele Elekeš, a za zaštitna lica kampanje odabrane su djevojke iz agencije Talia models; Ester Berišić i Ema Krot.

Sama kolekcija je bazirana na romantičnoj noti s floralnim aplikacijama ruža i tratinčica, razigranim volanima, transparentnim svilenim muslinom i čipkom.

Za ovu kolekciju izrađena je široka paleta raznolikih modela u kojima se može pronaći svaka buduća mladenka, pa se tako kolekcija sastoji od nezaobilaznih prozračnih krinolina, preko uskih haljina koje ističu liniju tijela, pa sve do kratkih i volumenoznih vjenčanih haljina. 

eNVy room je izradio cjenovno vrlo pristupačnu kolekciju vjenčanica, pa su tako prodajne cijene modela iz ove kolekcije često niže od cijena najmova vjenčanica na domaćem tržištu.  

Kolekcija se može pogledati uz prethodnu rezervaciju termina u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu. Sve dataljnije informacije mogu se dobiti i putem eNVy room web i facebook stranice.

 

photo: Šime EŠkinja

Objavljeno: 19.07.2012. u 08:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p