HRVATSKA MODA

Balerina Lucija Radić u modnoj priči Etne Maar

Modni pique jedne balerine
Lucija Radić Etna Maar
K
oliko uboda  na prstima treba da se otpleše jedan ples, koliko uboda iglom treba da se napravi jedna kreacija? Vjerojatno ni balerina, ni dizajnerica nikad to nisu brojale, one su samo željele svoje osjećaje i promišljanja o svijetu oko sebe iskazati plesom i kreacijom.

Tako je i u najnovijoj kampanji Etne Maar za proljeće ljeto 2017. balerina zagrebačkog baletnog ansambla HNK-a Lucija Radić (dobitnica nagrade Ana Roja) kroz svoje baletne pokrete dočarala ljetnu kolekciju Etne Maar, i time pokazala da je odjeća dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik prilagodljiva svakoj prilici, nesputana, a istovremeno snažno pokazuje karakter samosvjesne žene koja se ne skriva iza svojih emocija.

Lucija Radić Etna Maar
Lucija Radić Etna Maar
Lucija Radić Etna Maar
Kolekciju čine pamučne haljine, lanene tunike i hlače, prozračna pletiva, mantili i jakne u bijeloj i crnoj boji, nezaobilaznoj crvenoj, te neobičnoj plavoj i bež. Sve se može međusobno kombinirati čime se stvaraju slojeviti stylinzi prikladni za sezonu koja dolazi.

Napravite jedan pointe (dignite se na prste ), pogledajte oko sebe i hrabrim piqueom (kad balerina korača na vršcima prstiju, ne savijajući pritom koljena) započnite ovosezonski ples u jednoj od kreacija Etne Maar.

Lucija Radić Etna Maar
Lucija Radić Etna Maar
Lucija Radić Etna Maar Lucija Radić Etna MaarBaletne pokrete spretno je ulovila u svom objektivu Vladimira Spindler, a grafički obradila Senja Vild, dok šminku potpisuje Kristina Atletić.
Objavljeno: 03.03.2017. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p