HRVATSKA MODA

'Besos de Barcelona' nova je kolekcija s potpisom Ane Bacinger iz koje ćete poželjeti baš sve!

Odlični komadi koji su nas osvojili na prvi pogled!

Barcelona se pokazala kao savršena kulisa za novu LFP kolekciju s potpisom modne blogerice Ane Bacinger. Kao i prethodne, ova za jesen/zimu 2022./23. vrvi jarkim bojama, osvaja retro prizvukom i stvorena je za bezbroj ležernih situacija. Novost u kolekciji je paleta boja koja je malo prigušena i prilagođena hladnoj sezoni, no boje su i dalje u glavnom fokusu LFP priče.

Ljetni bestseller - vječno moderne LFP prugice ove jeseni osvanule su u dugim rukavima pa tako u ponudi možete pronaći tamno plavo - bijelu prugastu majicu dugih rukava koju krasi mali crveni logo i novitet koji je Ana prozvala novim bestsellerom, bijelu majicu na tanke pruge s retro vizualom LFP club. LFP club vizual pojavio se i na prljavo bijelom T-shirtu, dok predimenzionirana trenirka dolazi sa svima omiljenim Little Fashion Paradise retro logom. Modni dodatak sezone postala je velika torba prepoznatljivog šarenog printa, koja je namijenjena vikend putovanjima i odlascima na trening, a pokazala se i kao idealna torba za sve mlade mame koje ne vole klasične torbe za previjanje.

I ova LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, te je fokus cijele priče na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona. Kolekcija je dostupna na LFP collection webshopu: Besos de Barcelona by LFP collection.

Foto: PR
Objavljeno: 21.10.2022. u 09:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p