HRVATSKA MODA

Bio je to najiskreniji intervju kojeg je dao…

Tjedni pregled domaćih modnih blogova

Ovotjedni pregled domaćih modnih blogova treba početi sa zadnjim postom Nikole Grbina (NOSECONDGUESSES) koji nam donosi ekskluzivan intervju s našim kolumnistom Grgom Zečićem u kojem, umjesto odgovora, možete pogledati video klipove u kojima se, između redaka, nalaze vrlo decidirani odgovori na krajnje delikatna pitanja. O tome što Grgo misli o svome uzdizanju na modnoj sceni, kao i o konkurenciji koja ne spava, pročitajte na blogu mladog Grbina koji također nikada nije imao dlake na jeziku.

Zgodna blogerica Tina Bačić, koja sa svojom sestrom Leom vodi odličan Style&Coffee, blog portalskog tipa, donijela nam je vijest kako je i ZARA pokrenula natječaj ZARA PEOPLE u kojem možete ponosno pokazati svoju proljetnu kolekciju istoimenog lanca koju ste si priuštili. Snimite streetstyle fotografiju i pošaljete ju na Internet adresu Zare i možda osvojite veliku nagradu! Svakako pogledati!

 

Naša najdraža MISSLIKEY, odnosno Nina Blaće koja donosi refleksije svog uma, bez obzira na opći šušur koja vlada na blogerskoj sceni, ovoga je puta odlučila analizirati fenomen lijepih i poznatih ljudi koji su na tjednima mode postali važniji od samih kolekcija što i nije toliko nova pojava, ali je svakako zabrinjavajuća. Kao i inače, Nina ima odlične fotografije koje sama sklapa tako da ju toplo preporučujemo ukoliko volite izrazito vizualne blogove.

Jesmo li rekli kako pasionirano pratimo i blog naše Ane Bacinger (LITTLE FASHION PARADISE)? Osim što nas uvijek iznenadi odličnim temama, Ana nam je ovog puta prišapnula kako obožava polaroid kamere koji se odlično uklapaju u njen vintage/boho stil življenja. Gdje ga možete nabaviti i koliko će Vas to koštati - više na blogu by Bacinger.

Definitivno najdojmljiviji blog, barem što se tiče vizualne kvalitete, je onaj Ljupke Tanevske (Sad Pony Guerrilla Girl) kojeg također pratimo sa smiješkom na licima. Njen dečko i fotograf Filip Tot uspijeva uhvatiti esenciju ove mlade dame čiji je blog na sadašnjoj platformi upravo proslavio godinu dana postojanja! Čestitamo Ljupka!

Marko Banjavčić

Photo: preuzeto s blogova

Objavljeno: 23.02.2011. u 10:23
Tagovi: modni blog

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p