HRVATSKA MODA

BIPA FASHION.HR Cruise Collection na zagrebačkom Tomislavcu

Modna čarolija u centru Zagreba
BIPA Fashion.hr Cruise Collection  
FASHION.HR i ove sezone u Zagrebu priprema pravu modnu poslasticu. Najvažniji modni događaj ljeta BIPA FASHION.HR Cruise Collection održat će se od 2. do 4. srpnja u prekrasnom parku na Trgu kralja Tomislava.

Vodeći hrvatski dizajneri u dva će dana predstaviti svoje cruise kolekcije, a Aleksandra Dojčinović, ELFS-i, Ivica Skoko, Martina Felja, Zoran Aragović samo su neka od imena koje će publika moći vidjeti na jedinstvenoj modnoj pisti u središtu grada u jednom od najljepših zagrebačkih parkova. „Prošle smo godine prvi put predstavili cruise kolekcije u Zagrebu i to se pokazalo kao pun pogodak. Reakcije su bile odlične tako da smo i ove godine odlučili iskoristiti idiličnu ljepotu Tomislavca kako bismo još jednom priredili vrhunski modni doživljaj svim posjetiteljima, ali i dizajnerima. Očekujemo odlične cruise kolekcije i sjajnu zabavu na Tomislavcu“, izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.
  
BIPA FASHION.HR Cruise Collection
 
U sklopu programa BIPA FASHION.HR Cruise Collection organizatori pripremaju iznenađenje te će premijerno predstaviti i najnoviju modnu liniju FASHION.HR by eNVy room koja će ovog ljeta osvojiti sve ljubiteljice mode. Dizajnerska mini kolekcija bit će dostupna, po iznimno pristupačnim cijenama, u svim BIPA trgovinama od početka srpnja, a ekskluzivno će ju prvi put imati priliku vidjeti posjetitelji na zagrebačkom Tomislavcu.
 
BIPA FASHION.HR Cruise Collection
 
U sklopu BIPA FASHION.HR Cruise Collection po prvi će se put predstaviti i sedam mladih dizajnera koji su ušli u finale velikog regionalnog natječaja LIFT by Perwoll. Među više od 70 prijavljenih kandidata stručni žiri je odabrao najbolje, a nakon što pokažu svoje kolekcije na pisti, žiri će izabrati i pobjednika koji će osvojiti jedinstvenu mogućnost nastupa na sljedećem tjednu mode FASHION.HR, rame uz rame s najboljim hrvatskim dizajnerima.
 
Pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, uz dugogodišnje partnere i sponzore, i ove će sezone BIPA FASHION.HR Cruise Collection u tri dana okupiti najjača imena modne i društvene scene.
 
BIPA FASHION.HR Cruise Collection
 
Foto: PR
Objavljeno: 17.06.2015. u 10:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p