HRVATSKA MODA

BIPA FASHION.HR najavljuje najveći modni događaj sezone

Odbrojavanje je započelo...

BIPA FASHION.HR
 
Kreativni tim FASHION.HR-a i ove sezone predstavlja najveći regionalni modni događaj BIPA FASHION.HR koji će se održati od 17. do 21. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

 Najuzbudljiviji događaj sezone prvi put se odvija pod generalnim pokroviteljstvom branda BIPA, novog ponosnog partnera nacionalnog tjedna mode. BIPA i FASHION.HR udružili su snage kako bi na najbolji mogući način pružili podršku razvoju domaće modne scene. Iz godine u godinu FASHION.HR potvrđuje status najvažnije modne manifestacija koja okuplja poznata i etablirana dizajnerska imena, čiji će vrhunski dizajn uz neizostavnu zabavu tijekom pet dana učiniti Zagreb regionalnom modnom prijestolnicom.
 
BIPA FASHION.HR
 
Svima poznata dizajnerska imena i doajeni modne scene i ove će sezone pokazati svoje modne vizije koje publika s nestrpljenjem iščekuje. Među njima su Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi put na FASHION.HR-u ove sezone predstavit će se mladi modni brand Kralj&Krajina.
 
BIPA FASHION.HR
 
Postavivši visoko estetske standarde, i ove sezone kreativni tim FASHION.HR-a priprema brojna iznenađenja koja će, uz odlične dizajnerske kolekcije, modnim zaljubljenicima pružiti vrhunski modni doživljaj.
 
„Nakon niza uspješnih sezona, svake godine se iznova trudimo opravdati povjerenje dizajnera, ali i zahtjevne modne publike. FASHION.HR je prepoznatljiv po originalnosti i visokim kriterijima izvrsnosti, te je svaki put izazov pomaknuti granice očekivanog. Istovremeno nas to jako veseli i ponosni smo što se FASHION.HR razvio u najveću modnu manifestaciju u regiji“, kazao je Vinko Filipić, osnivač i direktor FASHION.HR-a .
  BIPA FASHION.HR
 
Svake sezone FASHION.HR prati više od 200 akreditiranih novinara s više od 700 medijskih objava u nacionalnim i regionalnim medijima. 18. po redu FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka 2015. u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih.
Objavljeno: 20.02.2015. u 10:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p