HRVATSKA MODA

BIPA FASHION.HR u virtualnoj stvarnosti među prvima u svijetu

Ivica Klarić zatvara BIPA FASHION.HR

Ivica Klarić 
Revija Ivice Klarića pod pokroviteljstvom Samsunga zatvorit će u subotu 19. ožujka najveći modni događaj u regiji BIPA FASHION.HR. Dizajner omiljen kod muškog dijela publike i ove će sezone oduševiti sve ljubitelje muške mode koju krasi vrhunska kvaliteta, moderni krojevi te savršenstvo izrade s detaljima koji čine brend IK studio jedinstvenim. Suradnja Samsunga i IK studia traje već nekoliko sezona, a kako moda i tehnologija nikad nisu bile više povezane i isprepletene, posljednji dan BIPA FASHION.HR-a obilježit će prava virtualna revolucija u svijetu mode.

Pionirski pristup modnoj produkciji, koji je u posljednjih nekoliko sezona BIPA FASHION.HR-a rezultirao nevjerojatnim produkcijskim rješenjima, ovog puta je pomaknut još jedan korak naprijed. Zahvaljujući inovativnoj VR tehnologiji posjetitelji posljednje večeri tjedna mode, moći će doživjeti dosad nezabilježeno iskustvo s modne piste zahvaljujući Samsung Gear VR naočalama.

Ivica Klarić

Svega dva tjedna nakon svjetske premijere tim FASHION.HR-a je u suradnji sa Samsungom odlučio integrirati ovu nevjerojatnu tehnologiju u svoju modnu priču, koja će cijelu tekuću godinu omogućiti svim ljubiteljima mode nevjerojatan pristup različitim segmentima projekta kroz virtualnu stvarnost. Ovom suradnjom FASHION.HR među prvima u svijetu, i prvi u regiji, uvodi virtualnu stvarnost u svijet mode.
IK studio predstavit će kolekciju koja predstavlja nastavak dizajnerove prošlosezonske modne vizije suvremenog muškarca, ali s vidljivim pomacima u izboru materijala i boja.

Ivica Klarić
Prepoznatljiv po savršeno krojenim muškim odijelima, već drugu sezonu zaredom Ivica Klarić iznenađuje kolekcijom koja se može definirati kao sportska casual kolekcija. Odmak od dosadašnjih modnih priča bit će vidljiv u komadima kao što su traperice, trenirke, sportske majice, avijatičarske jakne koje dizajner s prepoznatljivim potpisom u finalnoj izradi obogaćuje nizom detalja kao što su epolete, falde i veliki džepovi.

Ivica Klarić

Revije Ivice Klarića na rasporedu je u subotu, 19. ožujka i na jedinstven i inovativan način zatvorit će 21. po redu BIPA FASHION.HR.

Ivica Klarić
Fotograf: Jure Perišić
Model: Antun Kovačević (AK Model Management)

Objavljeno: 14.03.2016. u 10:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p