HRVATSKA MODA

BIPA FASHION.HR udružuje snage s regijom i otvara vrata novim modnim imenima

Kraj ožujka rezerviran je za najveći modni događaj u regiji

Bipa Fashion.hr

Već uobičajeno, koncem ožujka, najveći paviljon Zagrebačkog velesajma ugostit će najbolje od hrvatske mode u sklopu nove, 24. sezone BIPA FASHION.HR-a. Bogat modni program, inovativna produkcijska rješenja, najnoviji beauty & hair trendovi, i najutjecajnija imena iz svijeta mode i medija, predstavit će najnovije proljetne trendove. Također, kao najveći hrvatski tjedan mode i lokomotiva mnogih projekata na domaćoj modnoj sceni, BIPA FASHION.HR udružuje snage sa svim vodećim tjednima mode u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te Makedoniji. Riječ je o inicijativi koja će povezati modne scene, otvoriti dijalog među njenim akterima, a najboljim regionalnim dizajnerima omogućiti predstavljanje svjetskoj modnoj eliti u sklopu London Fashion Weeka nadolazeće jeseni. 

Ove sezone, u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma, očekuje se više od 4 tisuće ljubitelja mode koji će od 29. ožujka do 01. travnja imati priliku uživati u dvije večeri samostalnih revija poznatih dizajnerskih imena, te više od 10 brendova koji će nastupiti u službenom  programu  hrvatskog tjedna mode. Najnovije kolekcije ove sezone predstavit će dobro poznata dizajnerska imena Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei., Coded Edge, a prvi će put u sklopu BIPA FASHION.HR.a nastupiti Arileo, Luka, KLISAB, Anthony Avangard, Mirjana Klepić i Yuniku.

„Svaka nova sezona za nas predstavlja veliki izazov, te više nego ikad osjećamo odgovornost da ispunimo  naš cilj, a to je da dizajnerima osiguramo najbolji produkcijski i kreativni okvir na tržištu za predstavljanje njihovih kolekcija. Ponosan sam jer na veliku pistu tjedna mode, osim poznatih dizajnera, koje naša publika poznaje od ranije, stupaju i neka nova dizajnerska imena koja će u projekt unijeti  svježinu i novu energiju. Također, posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno radimo i na otvaranju vrata našim dizajnerima prema globalnim centrima mode, i posebno se radujem izazovima koji nas i na tom putu čekaju,“ izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.

Već sedmu sezonu zaredom nastavlja se suradnja s drogerijskim lancem BIPA, dugogodišnjim partnerom u stvaranju najveće modne priče u regiji, koja iz sezone u sezonu potvrđuje svoj značaj. Predstavljajući najnovije trendove u ljepoti i make upu koji neizostavno idu u korak s najnovijim modnim trendovima, BIPA se pozicionirala kao ambasador koji pruža podršku hrvatskoj modnoj sceni te se na jedinstven način obraća novoj generaciji žena. Poruka ove suradnje je jasna: kako trendove s modnih pista prenijeti u svakodnevni život i inspirirati žene da pri vlastitim odabirima cijene kreativnost i individualnost.

A kreativnost i individualnost najbolje će ocijeniti modna publika i mediji jer svake sezone BIPA FASHION.HR okuplja više od 200 akreditiranih predstavnika medija. Prostor paviljona 5 Zagrebačkog velesajma na više od 4000 metara kvadratnih i ove sezone otvorit će vrata najvećim ljubiteljima mode.

Foto: PR
Objavljeno: 23.02.2017. u 09:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p