HRVATSKA MODA

Bisou Bijoux ima novu kolekciju nakita koju ćete obožavati

Savršena rođendanska kolekcija!

Upravo zato što na prvi pogled ne dominira, minimalistički nakit oduvijek je plijenio posebnu pažnju te je i dalje jedan od najtraženijih stilova kada govorimo o nakitu. Jednostavnost i elegancija je ono što će ga uvijek izdvajati iz mase te će i dalje ostati jedan od najljepših komada za nositi.

Domaći brend Bisou Bijoux predstavlja minimalizam, ženstvenost i romantičnost te nudi nakit koji će svima savršeno pristajati, a povodom prvog rođendana lansirao je novu kolekciju koja nije razočarala, a u  kolekciji se mogu pronaći prekrasni komadi srebrenog nakita, ali i onog pozlaćenog. Ogrlice i narukvice dolaze s pripadajućim simbolima, no ako želite izraziti svoj stil ili imate neku vlastitu ideju, dizajnerice vam daju mogućnost da sami odaberete kombinaciju istih, odnosno u potpunosti personalizirate svoj nakit.

Bisou Bijoux upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju, a savršeno se uklapa u dnevne i večernje kombinacije, što ga čini iznimno poželjnim i praktičnim. Odaberete li ovakvu vrstu nakita, nikako nećete pogriješiti jer ćete poslati snažnu poruku koja govori kako stil nisu isključivo upečatljivi statement komadi, već da se taj isti dojam može postići i s prekrasnim jednostavnim linijama i dizajnom.


Foto: PR
Objavljeno: 04.01.2019. u 15:24
Tagovi: nakit, minimalizam

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p