HRVATSKA MODA

BiteMyStyle – modna bajka koju pričaju boje i uzorci!

Nova kolekcija Zorana Aragovića na BIPA FASHION.HR-u
 
Obožavamo način na koji nas Zoran Aragović, uvijek iznova, uvuče u svoju BiteMyStyle modnu priču, neki poseban kutak svemira, zaogrnut pozitivom u očaravajuće veselim i smjelim kombinacijama boja i uzoraka. Niti ovoga puta, završne večeri BIPA FASHION.HR-a, Aragović nije propustio uvesti publiku u svoj svijet u kojem bi vječno živjele djevojčice koje obožavaju upečatljive, statement komade.
 
Pepita, cik cak, prugasti, srcoliki uzorak i Aragoviću omiljene - točkice razičitih veličina, vladale su pistom pomiješane na odjevnim komadima koji su se protezali od haljina različitih krojeva i dužina, preko suknji, popularnih bomber jakni te majica s printom šarenog jazavčara koje je dizajner radio u suradnji s azilom Dumovec. U prevladavajuće crno-bijeloj kombinaciji, ušuljale su se i druge boje poput sladoledne roze i žute te ponešto jačih nijansi koje su unijele sasvim dovoljnu infuziju boje te još malo razigrale ovu, ionako vedru, modnu priču.
  
 
 
Aragović se ponovno poigrao i krojevima koji su, pogotovo kod haljina sa slatkim bubi kragnama, asocirale na vintage što je u paketu s paletom uzoraka izgledalo zbilja neodoljivo šarmantno. Niti ovoga puta dizajner nije zaboravio na detalje pa je svoju novu kolekciju dobro začinio torbicama koje je bilo nemoguće ne primijetiti. U kombinaciji materijala, boja i uzoraka te sa zanimljivim mrežastim dodatkom i pleksiglas ručkom ova bi se torbica mogla naći na listi želja svih djevojaka koje vole dobar statement modni dodatak. Da šarena modna ikona Iris Apfel kojim slučajem naiđe na Aragovićevu kolekciju, uvjereni smo kako bi poželjela baš svaki komad!
  
 
 
 
 
 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 20.03.2016. u 10:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p