HRVATSKA MODA

BiteMyStyle: Pastelni punk

Uvijek maštovit i inovativan Aragović
Zoran Aragović 
Uvijek samo svoj i posve drugačiji od drugih, no nedvojbeno prepoznatljiv u svom estetskom izričaju, Zoran Aragović sinoć je ponovno na pisti BIPA FASHION.HR-a svoj BiteMyStyle predstavio u najboljem mogućem svjetlu.
 
Kolekcija naziva PASTelle u čudesno zanimljiv amalgam spaja opreke poput sladolednih pastelnih nijansi i punka, vječite Aragovićeve inspiracije. No, punk u njegovoj viziji, unatoč poprilično visokim i primjetnim irokez-kapama, djeluje poprilično pitomo, slatko i, prije svega, posebno upečatljivo.
  BiteMyStyle by Zoran Aragović
 
BiteMyStyle by Zoran Aragović 
Elementi ovog, vječito inspirativnog glazbeno-modnog pokreta, ogledaju se i u kombinacijama grubljih poliesterskih tkanina u nježnim nijansama s ušivenim biserima koji dojmu daju dašak djevojačke razigranosti. Sazdanu od dvadeset i pet kompetnih lookova, kolekciju čine suknje, haljine, crop topovi, hlače,sakoi i baloneri u klasičnijim krojevima no netipičnih tkanina, a čitava priča zaokružena je pripadajućim nakitom i torbama u slatkim sladolednim nijansama.
 
Zoran Aragović 
Zoran Aragović
 
Dominantan komad pritom je suknja koja prati liniju tijela ili je naglašenog volumena te sako a la Chanel. Njegujući svoj prepoznatljivi rukopis, Aragović nas nije propustio počastiti novom dozom obožavanih točkica, a tu su se našle i pruge i floralni motivi, biserne perle, BITE ME print, volani i interesantni ornamenti od čipke. Od materijala dominiraju chanel pletiva i čipka kombinirane s poliesterskim tkaninama koje zbog grublje teksture stvaraju zanimljiv kontrast nježnom koloritu.
 
Zoran Aragović
 
BiteMyStyle by Zoran Aragović
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 22.03.2015. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p