HRVATSKA MODA

BiteMyStyle šarene točke i pruge zamijenio crnom bojom

Popularni dizajner Zoran Aragović predstavio novu kolekciju na BIPA FASHION.HR-u

Zoran Aragović

Poznat po upečatljivim paletama vibrantnih boja i razigranih uzoraka, Zoran Aragović svoj je BiteMyStyle, čiju je novu kolekciju predstavio na pisti BIPA FASHION.HR-a, predstavio u podosta drugačijem svjetlu. 

Završnu večer modnog događanja obilježila je i kolekcija Zorana Aragovića koji je modnoj publici servirao nešto drugačije i, priznajemo, posve neočekivano. Novom BiteMyStyle kolekcijom naziva BlackOut dominirala je snažna crna boja s pomalo avangardnim pomakom. Zoran se pritom nije odrekao boje, no ona se pojavljivala čineći tek pokoji odjevni komad poput vibrantno žutog kaputa ili ružičastih hlača, no većinom se doimala tek kao infuzija za detalje, tek je pokoji odjevni komad šarenog uzorka razbijao mračni dojam kolekcije.

Zoran Aragović

Zoran je i ovoga puta kroz svoju kolekciju provukao sve odjevne predmete, od haljina različitih dužina i formi, hlača, suknji, kaputa, bomber jakni te bluza. U kreiranju svoje modne priče posebno se poigrao inovativnim krojevima i kombinacijama materijala kao i detaljima poput volana, mašnica na bluzama, igrom transparentnog te vidljivim patentnim zatvaračima. Premda mnogo tamnije i avangardnije nego li što smo naviknuli gledati na revijama Zorana Aragovića, niti ovoga puta poznati dizajner nije propustio prikazati nam svu svoju vještinu izrade, kao i talent da svaki komad provuče kroz filter svoje estetike i time ga učini zanimljivim i jedinstvenim.

Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production

Sve komade iz nove kolekcije pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 16.10.2016. u 11:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p