HRVATSKA MODA

BiteMyStyle: Šarmantna ljetna priča boja i uzoraka

Kolekcija Zorana Aragovića iznova oduševila publiku
BiteMyStyle

Drugu je večer BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona na predivnom platou Gradec otvorio Zoran Aragović, uvijek rado viđen na pisti jer njegove modne vizije ispričane bojama, uzorcima i zanimljivim krojevima instantno podignu raspoloženje publike.

 
Sinoć je Aragović modnoj publici servirao pravu modnu poslasticu. U kolopletu jarkih boja i uzoraka (od kojih su ovoga puta dominantno prevladavale popularne prugice), pred publikom je promarširala jedna prava cruise kolekcija. Jednodijelni i dvodijelni badići u retro duhu, s prepoznatljivim Zoranovim potpisom, izmamili su uzdahe prisutnih koji su se automatski zamislili kako upravo u njima leže na nakoj udaljenoj plaži. No, osim fantastičnih kupaćih kostima, BiteMyStyle je u svojoj cruise kolekciji ponudio i čitavu paletu izvrsnih ljetnih haljina različitih dužina i krojeva, off shoulder topova, kaftana te savršenih culottes hlača koji će tako dobro pristajati uz gornji dio senzualno otvorenih ramena.
 
BiteMyStyle 
BiteMyStyle
Uvijek pomalo edgy, Zoran je u svom stilu glave modela ukrasio malenim papirnatim brodićima koji su unijeli dašak ljetne opuštenosti. Gledajući Zoranove prezentacije svaki puta iznova na pisti, uvijek nekako zaintrigira to hrabro miješanje boja i uzoraka na njemu svojstven način te, podsvjesno shvaćamo, kako nas je svojom prepoznatljivom estetikom i same nagovorio na male modne eksperimente. Vjerojatno je to i razlog zašto ga publika toliko voli, jer razbija pravila i šalje poruku da je moda igra. I, naravno, svijet čini šarenijim mjestom.
 
BiteMyStyle 
BiteMyStyle 
BiteMyStyle
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production
 
  
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
 
Objavljeno: 28.06.2016. u 08:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p