HRVATSKA MODA

BiteMyStyle sladak poput najdražeg sladoleda

Slatka rapsodija boja na pisti Zorana Aragovića
BiteMyStyle by Zoran Aragović
Č
ast zatvaranja ovosezonskog BIPA FASHION.HR-a pripala je poznatom dizajneru Zoranu Aragoviću koji je novom kolekcijom za svoj brend BiteMyStyle prodrmao modnu publiku i na odličan način zaključio proljetnu modnu sezonu.

U novoj kolekciji Zoran se vraća onome što najviše obožava i u čemu je izvrstan – to je šareno ludilo, rapsodija boja i uzoraka, razigranost i šaljivost. No, koliko god se čini, Zoran u toj ludosti izvrsno barata s redom i s takvom lakoćom kombinira i ono za što smo do malo prije vjerovali da nikako ne ide skupa.

BiteMyStyle by Zoran Aragović
BiteMyStyle by Zoran Aragović
Zoranove kolekcije uvijek možemo promatrati na više razina. To je ona cjelokupna u kojoj najbolje osjetimo emocije i doživimo svu raskoš boja i uzoraka. Na toj razini se očituje Zoranovo ludilo. No, tek kad promotrimo pojedinačnu sliku, svaki izlaz zasebno, posve je jasno da Zoran o svakom uzorku, detalju i boji pomno razmišlja, zadržava red, a pri tome nikad ne gubi razigranost i šaljivost.

BiteMyStyle by Zoran Aragović
BiteMyStyle by Zoran Aragović
Vodeći detalj, koji se provlači kroz novu kolekciju, su volani koji kod Zorana nisu sladunjavo romantični. On uspijeva taj detalj pretvoriti u svojevrsni drski element, svojstven njegovom stilskom izričaju. Isto to mu uspijeva i kod klasičnog ženskog odijela. Vodeći motiv koji se proteže kroz cijelu kolekciju je onaj Mickeyja Mousea, a tu su i razigrani detalji banana, točkica, mačkica i stripa. Simpatični prišivci pružili su dodatnu dozu razigranosti, a Zoran iz koristi kako bi razbio strogost i romantičnost pojedinih komada. Kolorit je uistinu šarolik, potpuno asocira na razigrano ljeto i najdraži sladoled kojeg se ne možemo zasititi.

BiteMyStyle by Zoran Aragović
Upravo takva je i nova Zoranova kolekcija. Jer najdraži sladoled nije presladak, nije pretežak, on je tu da nam uljepša trenutak i da u njemu uživamo. I uvijek ga želimo ponovno. Zoranu uspijeva stvoriti taj savršen sladoled jer poznaje svoju klijentelu i točno zna koja doza im je potrebna. Sladoled za koji ćemo rado čekati u redu!


Mija Dropuljić
Foto: Matej Grgića
Objavljeno: 02.04.2017. u 10:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p