HRVATSKA MODA

Blackpearl kampanja kroz objektiv Gorana Čižmešije

Nova kolekcija Sare Lončarić
Blackpearl  
Dizajnerica Sara Lončarić je nakon predstavljanja svog brenda Blackpearl na nedavnom Zagreb Fashion Weeku odlučila kolekciju za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu predstaviti i kroz foto-kampanju.
 
Fotografsko oko Gorana Čižmešije, stilizam Ivane Pavić i vizažističko umijeće Kristine Atletić prikazali su njenu hvaljenu retro-urbanu kolekciju sa stilskim utjecajem sedamdesetih na pomalo buntovan način kroz fotografije zamrznute u pokretu ili emociji.
  Blackpearl
 
Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz agencije Midikenn svojim poziranjem demonstrirale su srž Blackpearl brenda; elegancija, tajnovitost, nosivost, sloboda kretanja i mogućnost kombiniranja s već postojećim komadima u ormaru svake urbane žene.
  Blackpearl
 
Najfinije talijanske vunene i svilene tkanine upotpunjene su kontrastnim prošivima, ukrasnim trakama i raskošnim krznom, a pomalo monarhistički dojam kolekciji daju i veliki metalni gumbi. Kako na modnoj reviji, tako i u kampanji, konačni dojam zaokružili su šeširi Kobali i cipele Shoebox, a arhitekturalno moćna ulična lokacija snimanja ide u prilog ovoj Sarinoj kolekciji.
  Blackpearl Blackpearl Blackpearl Blackpearl Blackpearl Blackpearl 
Foto: Goran Čižmešija
Objavljeno: 25.08.2015. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p