HRVATSKA MODA

Blagdani u dvorcu

Hrvatski dizajner Ivica Klarić predstavlja muški editorijal
Ivica Klarić 
 U čarobnom ambijentu dvorca Trakošćan snimljen je prigodni blagdanski modni editorijal IK STUDIO-a s odabranim komadima iz kolekcije Ivice Klarića, namijenjenim različitim prigodama, od formalnog izlaska do dekadentne novogodišnje zabave. Ulogu modela imao je Mihael Slivečko, a snimanje je napravljeno pod vodstvom fotografa Gorana Čižmešije.

U prosincu uvijek vlada neko posebno blagdansko raspoloženje, to je mjesec pun zabave, izlazaka, različitih blagdanskih domjenaka i proslava. Iz tog razloga česta tema razgovora je moda, konkretnije što obući za koju prigodu, a pogotovo za doček Nove godine. Muškarci su u ovakvim temama uvijek nekako zanemareni pa je naš poznati dizajner Ivica Klarić ovih blagdana odlučio to promijeniti. S tom idejom i u suradnji s fotografom Goranom Čižmešijom nastale su divne zimske fotografije u dvorcu Trakošćan na kojima su prikazana četiri idealna muška outfita za prosinac.
 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Radi se o modelima iz Klarićeve tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young. U prvom planu su modeli koji se temelje na nepresušnoj engleskoj klasici, Ivičinom najdražem stilskom razdoblju. Fini plavi svečani smoking i leptir mašna za elegantnu proslavu, casual izdanje uz prsluk, ležerne hlače i cilindar kao idealan modni dodatak ludom provodu, IK hoodie i duži sako za obilazak grada i doček na otvorenom te topli vuneni sako uz traperice za neformalno druženje s prijateljima na kućnom dočeku, četiri su prijedloga Ivice Klarića za ove blagdane.
 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Ivica Klarić 
Objavljeno: 16.12.2014. u 14:50
Tagovi: Ivica Klarić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p