HRVATSKA MODA

Blagdanska kampanja Ivana Alduka

Poznati dizajner predstavlja posebnu kolekciju

Već tradicionalno, potkraj godine modni dizajner Ivan Alduk predstavlja posebnu ALDUK HOLIDAY kolekciju namjenjenu blagdanskim domjencima, proslavama i okupljanjima. Glamurozan, ženstven i hvaljen dizajnerski potpis ovog puta je poprimio pravo blagdansko izdanje.

 
Crvena, šljokice, brokat, zlatna i neizostavna crna odlike su nove kolekcije koja se predstavlja putem zavodljivih fotografija renomiranog fotografa Šime Eškinje. Jednostavna crno - zlatna kulisa akcentirana božićnim dekorom i bogatim, drapiranim brokatnim zastorima poslužila je kao izvrsna podloga na kojoj je u novim ALDUK haljinama zablistala mlada Gordana Dude iz Talia models agencije. Frizura pomalo retro prizvuka djelo je Keune Akademije, a zanimljiv make-up napravila je Mihaela Dodić.
 

„S neizmjernim zadovoljstvom svake godine stvaramo holiday kolekciju i kampanju kao odu ovom blagdanskom razdoblju. Mističnim, baroknim prizvukom okupane fotografije nove kampanje i dalje slave ženstvenost i modernu ženu kojoj smo namjenili dvadesetak novih modela haljina, suknji i pulovera. Modne kombinacije za dan ili noć se ovog puta ističu i bogatim brokatnim uzorkom, a moguće ih je pronaći u mom showroomu i na web stranici www.alduk.hr,“ izjavio je dizajner.
 

Nova ALDUK HOLIDAY kolekcija se sastoji od dvadesetak modela kratkih, koktel i dugih haljina na koje je stavljen akcent te od suknji i pulovera prigodnih za dnevne prilike. Crni, crveni, puder rozi i tamno plavi kolorit je naglašen ručnim vezom, sjajnim tkaninama i pomalo netipičnim, za ALDUK rukopis, brokatom koji donosi posebnu toplinu i retro glamur. Krojevi koji laskaju ženskom tijelu odlika su Ivanova dizajna od kojeg ne odustaje ni u ovoj kolekciji, a na vama je da pronađete najbolji model i priliku za uživanje u ovoj modnoj avanturi.
        
 
Foto: Šime Eškinja
Objavljeno: 30.11.2015. u 10:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p