HRVATSKA MODA

Blanka Vlašić predstavila novootvoreni adidas shop

Split dobio novu shopping adresu
 
Naša proslavljena atletičarka i adidasova ambasadorica Blanka Vlašić te treneri iz adidas škole trčanja Split predstavili su novootvoreni adidas shop u sklopu centra Mall of Split.

Na 264m2 potpuno novog koncepta i atmosfere adidas shopa u kreativno osmišljenom interijeru kupci su vođeni kroz prostor orijentiran igrom. Strateški raspored ponude artikla donosi energiju igre jednaku onoj na dan utakmice ili meča, uzbuđenje i isčekivanje adekvatno najvjernijim navijačima odnosno samu srž sporta. U shopu kupci mogu pronaći širok asortiman proizvoda iz adidas Originals i Sport Performance kolekcija.
 
 
Na događanju je još jednom predstavljena i adidas škola trčanja koja je od ove godine počela i s radom u Splitu čime se i ovaj grad pridružio najvećoj trkačkoj zajednici u Hrvatskoj.

"Iznimno mi je drago je da je od ove sezone i Split postao dio adidas škole trčanja. Kao što znate trčanje je dio mog svakodnevnog treninga i priprema. Pri tome je iznimno važno znati pravilnu tehniku trčanja i disanja te nositi kvalitetnu obuću koja će poboljšati vaše rezultate. Drago mi je i da je adidas prepoznao potrebu Splićana za vrhunskom sportskom opremom te im na ovaj način omogućio pristup širem asortimanu adidas proizvoda", izjavila je Blanka tijekom predstavljanja adidas shopa.
 
 
Treneri su istaknuli da su i Splićani prepoznali benefite trčanja te pri tome informirali okupljene o treninzima i trkačkim stazama škole te pozvali sve zainteresirane sugrađane da se priključe adidas školi trčanja. Za sve prisutne adidas je pripremio brojna iznenađenja i izazovne nagradne igre uz vrijedne adidas nagrade. Uz to, potrošači su mogli isprobati i nove PureBoost X i ZG tenisice na traci za trčanje.
 
  
Foto: PR
Objavljeno: 16.03.2016. u 09:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p