HRVATSKA MODA

Blogera je sve više – očekivano?

Tjedni pregled domaćih modnih blogova

Blogerska scena postala je nekako tijesna - iz dana u dan na blogspotu i tumblr-u, ali i na vlastitim domenama, niču blogovi koji nastoje pronaći svoje mjesto pod suncem. S obzirom da se cijela jedna garda njih, poput Ljupke,  Ane Karadžole, Tine i Lee Bačić, Barbare Repe i Matee Martek već itekako snašla u modnim krugovima domaće scene, zanimljivo je gledati kako se blogerske „pridošlice" uklapaju. Na našu e-mail adresu skoro pa svakodnevno dolaze poruke s prijedlozima koga bi trebali popratiti. U to ime, odlučili smo izdvojiti mladu Luciju Borko koja nas je zaintrigirala na više razine.

Njene fotografije prilično su solidne, laskaju njenom IN LOVE, LUCIJA blogu i posve je vidljivo kako se ova djevojka itekako trudi održati standard na višoj razini. Uz dobru fotku, Lucija svojim čitateljima nudi i par styling prijedloga tako da se možete inspirirati njenim odjevnim kombinacijama.

 

Sve samo ne nepoznata na modnoj sceni i šire, naša Ana Bacinger nije nova na sceni koja buja nevjerojatnom brzinom. Little Fashion Paradise, kao izvrstan izvor ideja obojenih u stilu modu, ovaj puta se našao na setu nove kampanje dizajnerice Ksenije Vrbanić. Ponovno u ulozi modela, Bacinger izvrsno nosi promišljenije odjevne komade.

 

Slatkica iz Radićeve, kako volimo zvati Željku Kosanović (FashionID) koja radi u butiku dizajnerske odjeće LINK by OGI ANTUNAC, ponudila nam je par zanimljivih stylinga i time nam se urezala u pamćenje.

Zagrebački „it"boy, kako ljudi vole nazivati Dinu Bonačića, autora bloga STYLE-BRICK-ROAD, konstantno kombinira odlične komade i stvara dojam momka koji se ne zamara lokalnim pravilima odijevanja. Stil baziran u uzorima urbane street style scene svakako je osvježenje u moru dosadnih kombinacija koje viđamo na dnevnoj bazi u samome centru hrvatske metropole.

Marko Banjavčić

Photo: vlasništvo bloga

Objavljeno: 07.03.2012. u 10:29
Tagovi: modni blog

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p