HRVATSKA MODA

Boje i uzorci kao glavni motivi nove ljetne kolekcije poznatog brenda!

Boje kao dominantni protagonist nove kolekcije poznatog brenda!

Toplina zalaska sunca te pjenušavi val mora pretočen u akvarel tehniku, prožetu kroz vlastiti print ujedno i colorblocking kojeg brend vjerno njeguje glavna je paradigma kolekcije za ljeto 2021. Godine, a nova cruise priča ispričana je kao ideologija žene inspirirana slobodom, zanosom i netrepeljivom energijom.

U novoj kolekciji brenda Les Émaux dominiraju stroge siluete, boje, struktura, krojevi koji su kroz elemente “cut out-a” ženi pridodale zavidne elemente seksipila pretočene u zadržanu siluetu brenda ; stroga ramena, velike fazone, vješta konstrukcija, fluidni elementi plissea te čistoća materijala.

Velika pažnja pridodana je dizajnu i kroju, kroz manju produkciju i limitiranost kolekcije, oslanjajući se na kvalitetu i individualnost pojedine žene. Vizuali kampanje prenešeni u zanosan eksterijer prirode, sunca i mora pridonijeli su da svaka žena osjeti individualnu sliku ljetne idile.

Prigrlivši vrijeme u kojem se nalazimo, vizuali kampanje oslobađaju promatraču vidike u svijet kojeg znamo i u kojeg se polako vraćamo.

Foto: Filip Koludrović
Stilist: Ana Nikačević
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Model: Matija Mladin (Relatum model managment)
Objavljeno: 07.06.2021. u 10:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p