HRVATSKA MODA

Bon ton širi svoju modnu priču

Concept store predstavio nove modne brendove
bon ton 
Bon ton se u kratkom vremenu postojanja dokazao kao mjesto s dobrom energijom gdje je dosad stanovala primarno glazba, no od četvrtka se u prostore Dežmanova prolaza 5 uselila i nova modna priča po prvi put dostupna u Zagrebu.

Selekcija high-end brendova novi je iskorak bon tona u modnome smjeru, pa su tako predstavljeni urbani chic brend BLK DNM (New York), brend inspiriran rock'n'rollom u kojem njujorški punk susreće pariški chic, zatim nakit dizajnerice Clemmie Watson (Los Angeles), koju smatraju jednim od najperspektivnijih talenata na međunarodnoj sceni, Marina Hoermanseder (Berlin) koja svojim kolekcijama predstavlja hrabri individualizam spajajući sofisticiranost s ekscentričnim, ali istovremeno elegantnim dizajnom.
 
bon ton
 
Ljubitelji tenisica odsad će moći uživati u brendu National Standard koji je dio nove generacije kreativnih i samostalnih brendova iz Pariza, stigle su i torbe brenda PB0110 za sve fanove minimalizma, a kolekciju nakita upotpunio je još jedan brend – SysterP – predstavnik suvremenog i jednostavnog švedskog nakita. I posebna poslastica za kraj – jedan od omiljenih casual brendova Kate Moss i mnogih drugih cool cura svjetske scene, brend Zoe Karssen odsad je dostupan u Zagrebu, u bon tonu. Stoga, svi ljubitelji urbanog i rock'n'roll chica znate kamo po nove modne komade.
 
bon ton
Predstavljeni brendovi odraz su globalizacije i kozmopolitskog načina života bon ton tima koji se ponosi radnim iskustvom od Milana preko Berlina do San Francisca i Cape Towna. Brendovi su svoje mjesto pronašli u predivnom interijeru u kojem dominiraju vintage De Sede fotelje, baršunasto plava garderoba, vinatge Revox pojačala i bio organski mini vrt.
 
bon ton
Vlasnici poručuju "naša je strast moda i glazba i kroz bon ton želimo uzeti najbolje od oba svijeta. Želimo pomoći i osigurati svima koje moda veseli, da se nagrade ekskluzivnim i lijepim komadima, vođeni ‘Adriatic dream’ putovanjem koje započinje upravo u našem prostoru. bon ton stil i brendovi komuniciraju Adriatic kao stil života, kombinirajući elemente r’n’r kulture sjeverne Kalifornije sedamdestih godina, šik francuske rivijere i berlinški underground."
 
bon ton 
bon ton 
bon ton
Foto: PR
Objavljeno: 08.05.2015. u 16:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p