MODNI DODACI

Borboleta po prvi puta predstavlja nakit za vjenčanja

Borboleta Bridesmaids

Svjetski poznati brend nakita, Borboleta, svoje je poklonike ovoga puta oduševio novom kolekcijom nakita namijenjenog za vjenčanja, predstavivši domaćem i inozemnom tržištu liniju Borboleta Bridesmaids.

Nježan i decentan dizajn lančića i narukvica od srebra i zlata te poludragog kamenja s motivima srca, anđela, leptira i simbola vječnosti, zasigurno će osvojiti buduće mlade kao i njihove djeveruše, te će im obilježiti taj poseban dan i ostati trajna uspomena na zavjet ljubavi. Ideja je da svaka žena personalizira svoj komad nakita prema vlastitim afinitetima pa bio to klasičan lančić sa srcem ili narukvica s nježnim pastelnim koncem i simbolom ljubavi.


"Odlučili smo izaći s kolekcijom nakita za vjenčanja zato što smatramo da svaka mladenka želi na poseban način obilježiti dan kada stupa u brak i zato joj Borboleta nakit pruža onaj mali detalj koji će joj ostati vječni podsjetnik i uspomena na vjenčanje. Borboleta simbolizira ljubav i sreću kroz sitnice i stoga nam je želja doprinijeti tom posebnom danu u životu svake žene, kako bi se izdvojila iz mnoštva stereotipa i imala jedan samo svoj detalj, važan samo njoj", ispričala nam je Nicole Kuharić iz Borbolete.


U sklopu nove linije Borboleta nudi posebne pogodnosti za vjenčanja kao što su poklon paketi za djeveruše i uzvanice, prema personaliziranom odabiru mladenaca. Osim u Hrvatskoj, od kraja travnja će Borboleta Bridesmaids kolekcija biti dostupna i diljem svijeta. "Slavimo ljubav i podijelimo svoju sreću s najmilijima! Kroz male znakove pažnje koji će nam svima ostati u sjećanju", poručuje Nicole Kuharić iz Borbolete.

Foto: Maja Kljajić
Kosa: Mijo Majhen
Make up: Tamara Radinger
Styling: Doris Fatur
Objavljeno: 13.04.2018. u 09:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p