HRVATSKA MODA

Boris Banović predstavlja kolekciju za 'visoko društvo'

Kolekcija proljeće/ljeto 2016 u glamuroznom i sofisticiranom stilu

Boris Banović

Nakon što se prije dvije godine na FASHION.HR-u prvi put predstavio kao modni dizajner, Boris Banović pred svoj autorski brend 2B stavio je nove izazove. Kolekcija proljeće/ljeto 2016 nastavlja njegovati glamurozan i sofisticirani stil, po kojem su zapamćene i prethodne 2B kolekcije.

 
No, dok su se inspiracije za dosadašnji modni izričaj ovog brenda pronalazile na londonskoj modnoj sceni, u užurbanom životu američkih gradova te u ležernosti tropskih destinacija, najnovija kolekcija inspirirana je sedmom umjetnošću te La grande bellezza temom; velika tema, velike misli, visoko društvo, visoki stil...
  Boris Banović
 
Jasno je, stoga, da kolekciju čine muške i ženske odjevne kombinacije od najfinijih i najkvalitetnijih materijala, najfinije izrade, namijenjene onima koji žele da u večernjim izlascima i posebnim prigodama budu primjećeni po svom nepogrešivom i istančanom ukusu. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća samosvjesnim muškarcima i ženama, koji se ne boje istaknuti svoj smisao za lijepo, dodatno naglašen detaljima.
Boris Banović
 
Foto: Belizar Valić
Modeli: Michelle Korenić, Lena Došen, Luka Skočilić i Oliver Vučković za Sonic Models
Make Up: Kristina Pavlov
Hair: Anamarija Uroić za Raptur Hair and Beauty
Objavljeno: 01.12.2015. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p